Cemil Erdoğan Taşkıran Mahallesi Muhtar Adayı

Cemil Erdoğan Taşkıran Mahallesi Muhtar Adayı

31 Mart 2019´da yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Çaykara Taşkıran Mahallesi´nden Cemil Erdoğan muhtarlığa aday oldu.

31 Mart 2019´da yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Çaykara Taşkıran Mahallesi´nden Cemil Erdoğan, yeni bir değişim heyecanı ile hiçbir ayırım yapmadan mahalle sakinlerinin her birine hakkaniyetle davranıp herkese aynı derece de yakın olmak için muhtar adayı olduğunu belirterek,? ?Mahallenin sorunlarını, dertlerini, ihtiyaçlarını bilen biri olarak, seçilmem halinde en kısa sürede, bu sorunları çözerek örnek bir Taşkıran mahallesi haline getireceğiz,? dedi./resimler/2018-12/16/2154519639824.jpgTÜM TAŞKIRAN HALKI İLE KUCAKLAŞACAĞIZ

?Halka Hizmet Hakka Hizmettir düsturu gereği çıktığım bu yolda güzide mahalle sakinlerimizin her birine hakkaniyetle davranıp herkese aynı derece yakın olacağımı söylemek istiyorum. Bir muhtar adayı olarak mahallemizin sorunlarını, dertlerini, ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, insanlarımızı ayırmadan onlara kardeşçe davranmak bütün sorunların çözümü için Taşkıran´daki büyüklerimizin ve kardeşlerimizin yoğun isteğiyle tüm mahalle sakinleriyle kucaklaşmak için muhtar adayı oldum. 

TAŞKIRAN MAHALLESİNİN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

Doğduğum ve büyüdüğüm ve sevdalı olduğum Taşkıran Mahallemizin gün yüzüne çıkmayan sorunlarının çözümü ve gelişimi için yeni heyecana ve değişime ihtiyaç vardır. 24 saat hangi sebeple olursa olsun mahalle halkının yanında olan bir muhtarlık prensibiyle ekibimle birlikte yola çıktık. Özellikle turizmin Mahallemize yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi yönünde çalışmalar yapacağız. Mahalle sakinlerimizin bize vereceği destekle yapacağımız çok önemli projeler var. Vatandaşımızın her türlü isteğine cevap verecek önemli atılımlar yapacağız. Birinci elden sorunları takip ederek, çözümü için takipçi olacağız. Yapacaklarımızla Taşkıran Mahallesini örnek gösterilecek yerleşim alanına çevireceğiz.

- Her Hemşerimizin işi eşit takip edilecek. Hak ve Hukuk önceliğim olacak.

-Mahalle yollarının beton ve asfaltlanması bire bir takip edilecek. Çaykara Kaymakamlığı, Çaykara Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi imkânlarından yararlanmak için ihtiyar heyeti üyelerimle gerekli çalışmalar yapılacak.

-Mezarlık çevre duvarları yapımına ve mezarlık bakımına önem verilecek. 

-Taşkıran İlköğretim ve Ortaokulunun öğrencilerinin başarısı için Okul Aile Birliği ile işbirliğine önem verilecek.

-Mahallemin kanaat önderlerinden oluşan istişare Heyeti oluşturulacak. Yapılacak önemli işler o heyete danışıldıktan sonra yapılacak.

-Mahalle halkımızın yayla yaptığı Multat, Şekersu, Mağlakamboz ve Demirkapı Büyük Yaylada ki yapılaşma ve yol sorunları ile yakından ilgilenilecek.

-Mahallemizden büyük illerde ve Trabzon´da ki bürokratlarla işbirliği yapılacak. Mahallemizin sorunları onlarla paylaşılacak. Onlardan faydalanılacak.

-Yurtdışında çalışan hemşerilerimiz ve Derneğimizle ilişkiler geliştirilecek.

-Gelişen Turizmden mahallemizin pay alması için azami gayret gösterilecek. Otel, motel ve evlerin yapımına yardımcı olunacak.

-Gençler için spor alanları yaptırılacak.

-Çocuklar için çocuk parkı yaptırılacak.

-Gelir ve gider bütçesi şeffaf olacak. Her yıl her mahallenin görebileceği yere gelir, gider rakamları asılacak. 

-Yardıma muhtaç Aileler ile daha yakından ilgilenilecek.

-Özellikle yaz döneminde görülen çöp sorunları günü gününe takip edilecek.

-Tarım ve Hayvancılık alanında Devletin verdiği teşvikler takip edilecek. Mahalle halkının bu teşviklerden yararlanmasına gayret gösterilecek.

-Tapu kadastro çalışmalarında yapılan takipsiz çalışma nedeniyle yaylada, mezrada ve mahallede yerlerimizin tapulanması için gerekli çalışmaların yapılması.   

Saydığımız bu ve daha yazmadığımız tüm projelerimizi hayata geçirmek için tüm Taşkıran mahalle sakinlerinin desteğini bekliyorum. Çıktığımız bu yolda Allah yar ve Yardımcımız olsun. Bu anlamda mahallemdeki diğer muhtar adayı olacak rakiplerime de başarılar diliyorum.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Murat Gökhan AĞIRMAN
16.12.2018 22:35:55
Trabzon´un, Solaklı Vadisinin ve Çaykara´nın önemli değerlerinden Sevgili Kemal Çuman beye yaptığı önemli hizmetlerden dolayı Teşekkür ederiz.. Bu vesile ile Muhtar Adayımız Cemil Erdoğan´a başarılar dileriz.. Her zaman yanında olduğumuzu bildirmek isterim.. Selâmlar...

Mehmet Savaş Dündar
16.12.2018 22:47:24
hayırlı olsun. vaadlerini yerine getireceğinden de eminim. Taşkıran halkına hayırlı olsun..

Mustafa TÖMAN
17.12.2018 22:31:33
Gayet güzel tespitler. Başarılar diliyorum.

İlginizi Çekebilir