Cengiz Selimoğlu, ?ALEVRİSA? İle Geliyor!

Cengiz Selimoğlu, ?ALEVRİSA? İle Geliyor!

Cengiz Selimoğlu, ?ALEVRİSA? İle Geliyor! Karadeniz´in sevilen sanatçılarımızdan Çaykaralı hemşerimiz Cengiz Selimoğlu, ?ALEVRİSA? isimli yeni albümüyle hayranlarıyla buluşuyor.

Karadeniz Müziğinin sevilen sanatçılarından Çaykaralı hemşerimiz Cengiz Selimoğlu, son albümü ?ALEVRİSA? ile Mayıs ayının ilk yarısında müzik sevenlerin tekrar karşısına çıkıyor. 

Yıllardır çıkardığı albümlerle birbirinden değerli eserleriyle müzik severlerin kalbine taht kuran Cengiz Selimoğlu, son albümünde yer alan ?ALEVRİSA? adlı albümle Mayıs ayının ortalarında müzik severleriyle buluşacak. Söz ve müziği kendisine ait 11 türkü yer alacak olan albümde ?HATIRALAR´ isimli türküye klip çekilecek. Nesli kurutulan, Mezralarda eskiden çayırların ortasında gövdesinin tamamı yumruk şeklinde olan çıkıntılı olan yapraklarının kenarları tırtıllı olan bir ağaç isminden alacak olan Albümün çıkacağı Mayıs ayı heyecanla bekleniyor./resimler/2017-4/13/2025057347202.jpgCengiz SELİMOĞLU Kimdir?

Karadenizli müzisyen Cengiz SELİMOĞLU, 04.10.1975 Yılında Çaykara` da doğdu. İlkokul ve ortaokul öğrenimini Çaykara`da, lise öğrenimini ise Trabzon` da bitirdi. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü ve İşletme Fakültesinden mezun oldu. Çocukluğun da başlayan müzik sevgisi zamanla sanat hayatının içinde yer almasına neden oldu.  

Müzik alanında şan, diksiyon ve sahne eğitimi alan sanatçı, farklı tarzı ve yorumuyla ilk albümü olan ?Ortanca? ile müzik severlerle buluştu. Daha sonra çıkardığı albümlerle kendinden söz ettirdi.  Karadeniz türküleri dışında diğer yörelerin türkülerini de başarıyla seslendiren Selimoğlu, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda büyük organizasyonda, yerel ve ulusal medyada da kaliteli programlar da sıkça yer aldı. 

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir