Cengiz Selimoğlu´nun Yeni Klipi Çıktı (VİDEO)

Cengiz Selimoğlu´nun Yeni Klipi Çıktı (VİDEO)

Karadeniz müziğinin duayenlerinden hemşerimiz Cengiz Selimoğlu son albümünde bulunan ?olsun Bakalım Olsun´ Türküsüne klip çekti.

Karadeniz müziğinin duayenlerinden hemşerimiz Cengiz Selimoğlu son albümünde bulunan ?olsun Bakalım Olsun´ Türküsüne klip çekti. 

Yıllardır çıkardığı albümlerle birbirinden değerli eserleriyle müzik severlerin kalbine taht kuran hemşerimiz Cengiz Selimoğlu, son albümünde yer alan ?OLSUN BAKALIM OLSUN ? adlı türküsüne Klip çekti. 

Doğa harikası Tonya´nın çeşitli yerlerinde çekilen Klip TV ve sanal ortamda yayınlanmaya başlandı. Yeni klipi ile ilgili açıklamada bulunan Sanatçı Cengiz Selimoğlu, bir süre önce Tonya´da çekimlerine başladığımız klipimizi yayınlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Klip çalışmalarımız muhteşem bir kadroyla tamamen doğal bir ortamda çekildi. Yeni klipimizin sponsoru Faruk Güven´e, güzel sesiyle Sara Müftüoğlu´na, firmam Arof Müzik ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,? diye konuştu. 

CENGİZ SELİMOĞLU KİMDİR?

Karadenizli müzisyen Cengiz SELİMOĞLU, 04.10.1975 Yılında Çaykara` da doğdu. İlkokul ve ortaokul öğrenimini Çaykara`da, lise öğrenimini ise Trabzon` da bitirdi. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü ve İşletme Fakültesinden mezun oldu. Çocukluğun da başlayan müzik sevgisi zamanla sanat hayatının içinde yer almasına neden oldu.  /resimler/2018-5/16/2211353107225.jpgMüzik alanında şan, diksiyon ve sahne eğitimi alan sanatçı, farklı tarzı ve yorumuyla ilk albümü olan ?Ortanca? ile müzik severlerle buluştu. Daha sonra çıkardığı albümlerle kendinden söz ettirdi.  Karadeniz türküleri dışında diğer yörelerin türkülerini de başarıyla seslendiren Selimoğlu, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda büyük organizasyonda, yerel ve ulusal medyada da kaliteli programlar da sıkça yer aldı. 

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir