Cengiz Selimoğlu´nun Yeni Klipi Çıktı (VİDEO)

Cengiz Selimoğlu´nun Yeni Klipi Çıktı (VİDEO)

Karadeniz müziğinin duayenlerinden hemşerimiz Cengiz Selimoğlu ikinci albümünde bulunan ?Horon-1´ Türküsüne klip çekti.

Karadeniz müziğinin duayenlerinden hemşerimiz Cengiz Selimoğlu Şapkalı Türküler albümünde bulunan ?Horon-1´ Türküsüne klip çekti. 

Yıllardır çıkardığı albümlerle birbirinden değerli eserleriyle müzik severlerin kalbine taht kuran hemşerimiz Cengiz Selimoğlu, Söz ve Müziği kendisine ait, aranjörlüğünü Fuat Saka´nın yaptığı, Şapkalı Türküler albümünde bulunan ?HORON-1´  Türküsüne klip çekti. Doğa harikası Of ilçesinin çeşitli yerlerinde çekilen Klip TV ve sanal ortamda yayınlanmaya başlandı. Yeni klipi ile ilgili açıklamada bulunan Sanatçı Cengiz Selimoğlu,? bir süre önce çekimlerini tamamladığımız ?HORON-1´ adlı türkümüzün klipini tamamlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Klip çalışmalarımız muhteşem bir kadroyla tamamen doğal bir ortamda çekildi. Türküyü Aranje eden Fuaat Saka hocama, Ogün Kaya ve ekibine, Kalisli gençlere, Sinan Karlıdağ, Abdullah Akyüz ve yönetmenimiz Murat Davulcu´ya, Nedim Saral´a, ayrıca Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,? dedi./resimler/2019-3/27/1022577672010.jpgCENGİZ SELİMOĞLU KİMDİR?

Karadenizli müzisyen Cengiz SELİMOĞLU, 04.10.1975 Yılında Çaykara` da doğdu. İlkokul ve ortaokul öğrenimini Çaykara`da, lise öğrenimini ise Trabzon` da bitirdi. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü ve İşletme Fakültesinden mezun oldu. Çocukluğun da başlayan müzik sevgisi zamanla sanat hayatının içinde yer almasına neden oldu.  

Müzik alanında şan, diksiyon ve sahne eğitimi alan sanatçı, farklı tarzı ve yorumuyla ilk albümü olan ?Ortanca? ile müzik severlerle buluştu. Daha sonra çıkardığı albümlerle kendinden söz ettirdi.  Karadeniz türküleri dışında diğer yörelerin türkülerini de başarıyla seslendiren Selimoğlu, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda büyük organizasyonda, yerel ve ulusal medyada da kaliteli programlar da sıkça yer aldı. 

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir