Cengiz Selimoğlu Yeni Klipi Müzikseverlerle Buluştu

Cengiz Selimoğlu Yeni Klipi Müzikseverlerle Buluştu

​​​​​​​Karadeniz Müziğinin sevilen sanatçılarından Çaykaralı hemşerimiz Cengiz Selimoğlu, '' Her zaman sen haklısın'' türküsü ile müzik sevenleri ile buluştu.

Yıllardır çıkardığı albümlerle birbirinden değerli eserleriyle müzik severlerin kalbine taht kuran Cengiz Selimoğlu, '' Her zaman sen haklısın''  türküsü ile sosyal medya platformlarında müzikseverlerle buluştu.

Yönetmenliğini Ahmet Mücahit, Aranjeligini ve Mixing & Mastering’ini Samet Piyaleoğlu'nun yaptığı, “Her zaman sen haklısın” adlı türküye, Trabzon’da bulunan ve Cengiz selimoğlu’nun işlettiği, Şapkalının Yeri’nde Klip çekildi. Cengiz Selimoğlu’nun Youtube hesabında yayınlanan klip müzikseverler tarafından büyük ilgi gördü.

Cengiz Selimoğlu, yaptığı açıklamada, ”Bu türkümüzü sevginin büyüklüğüne inananlara armağan ediyoruz. Aslında haklı olan sadece gerçek sevgidir. Bizler yine de eğlenceli olsun diye '' Her zaman sen haklısın'' dedik. Müzik sofranıza ayrı bir lezzet katabildiysek ne mutlu bizlere. Müzikle ve sevgiyle kalın,” ifadelerini kullandı.



İlginizi Çekebilir