Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Açılış ve Etkinlik Yağmuru

Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Açılış ve Etkinlik Yağmuru

2022-2023 Eğitim Öğretim yılına yeni yüzü ile giren Çaykara Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından çeşitli açılış ve etkinlikler gerçekleştirildi.

4 Ocak 2023 Çarşamba günü Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Vehbi Fettahoğlu ,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Numan Tuncer ve Veysel Somuncu’nun katılımları ile gerçekleştirilen Açılış ve etkinlikler renkli görüntülerin oluşmasına sahne oldu.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu için karşılama  töreni gerçekleştirildi.Karşılama töreni esnasında öğrenciler tarafından Müdür Fettahoğlu’na çiçek takdimi gerçekleştirildi.

Ziyaret esnasında Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Trabzon  İl Milli Eğitim Müdürü  Müdür Fettahoğlu’na Okul Müdürü Osman Terzioğlu  tarafından okul personel durumu ve çalışma şartları ile ilgili bilgi verildi.

‘’ Temel Eğitimde 10 Bin Okul ‘’ Projesi Kapsamında okulda  açılan ana sınıfına ziyareti gerçekleştirildi.Ziyarette öğrenciler ile bolca sohbet eden Müdür Fettahoğlu öğretmenlere de teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

AÇILIŞ KAYMAKAM GÜZEL,MÜDÜR FETTAHOĞLU İLE ÇAMURALİ’DEN

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında hizmete giren 2 adet Bilgisayar Laboratuvarının açılışı Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak  Fettahoğlu,İlçe Millİ Eğitim Müdürü Çamurali ve Protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Kaymakam Güzel ve İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu ,Hayırseverler tarafından okula  kazandırılan Z Kütüphanede  ‘’Okursuz Kütüphane Kalmasın’ Projesi kapsamında öğrenciler ile birlikte kitap okudu ve öğrenciler ile Kitap Okumanın eğitim öğretim ve hayatımızdaki önemi konulu bir sohbet gerçekleştirdi.

Kaymakam Güzel ve Müdür Fettahoğlu daha sonra 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında yenilenen Öğretmenler Odasında öğretmenler ile bir sohbet gerçekleştirdi.Öğretmenler ile sohbet eden Müdür Fettahoğlu çalışma şartları ile ilgili de öğretmenlerden bilgi aldı.

Okul Müdürü Osman Terzioğlu tarafından Hayırsever İş İnsanı Kemal Ayvacı  tarafından yaptırılan okulumuzun dış cephe kaplaması hakkında il Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu’na  bilgi verildi.

Daha sonra öğrenci Yurduna geçen Kaymakam Muhammet Güzel,Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Vehbi Fettahoğlu vbe protokol üyeleri öğle yemeklerini öğrenciler ile birlikte yediler.

İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu’nun Cevdet Sunay MTAL ziyareti  Öğretmen ve öğrenciler ile  toplu fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.

KAYMAKAM GÜZEL-BİLİŞİM GELECEĞİN MESLEĞİ

Açılış Töreninde bir konuşma yapan Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara İlçesinin Eğitim Öğretim alanında marka bir ilçe olduğunu,her okulda farklı  bir güzellik yaşandığını,Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin de örnek ve farklı çalışmaların altına imza attığını sözlerine ekledi.

Bilim Teknolojisinin son derece önemli olduğunu ve Geleceğin en popüler meslekleri arasında gösterildiğini ifade eden Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Cevdet Sunay MTAL Okul Yönetiminin 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Bilişim Teknolojisi alanına geçiş yaparak doğru bir adım attığını,Geleceğe emin adımlar ile yürüdüğünü,öğrencilerin bu okula yönelik tercihlerinin de kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini ifade etti.

MÜDÜR FETTAHOĞLU-BİR SENEDE BU OKULU ÜÇÜNCÜ ZİYARETİM

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü olarak bundan tam 1 sene önce göreve başladığını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu,Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Yönetici,öğretmen ve öğrencileri ile Değer üreten bir okul olduğunu,sürekli olarak kendisini aşmaya ve geliştirmeye çalıştığını,kendilerinin de bu gelişime katkı sağlayabilmek anlamında bir sene içinde üçüncü defa bu okulumuzu ziyaret etme imkanı yakaladıklarını ifade etti.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında,Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Alan Genişlemesi ile Bilişim Teknolojisi alanında da öğrenci almaya başladığını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu,altyapı anlamında okulda bir çok değişime gidildiğini,öğrencilerin okulun yeni yüzüne göstermiş oldukları bu yoğun ilginin kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir