Cevdet Sunay MTAL Buğday Tanesi Filmi İle Buluştu

Cevdet Sunay MTAL Buğday Tanesi Filmi İle Buluştu

Çaykara Cevdet Sunay MTAL öğrencileri Trabzon’da gösterime giren “Buğday Tanesi” Filmi ile buluştular.

Trabzon Valiliği ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak organizasyonu kapsamında Trabzon İlinin tüm İlçelerinden Lise Öğrencileri arasından İlçelere verilen kontenjanlar kapsamında Çaykara İlçesinden 61 Öğrenci Buğday Tanesi Filmini izlemek üzere Trabzon’a gittiler.

19 Aralık 2022 Pazartesi Günü gerçekleştirilen Organizasyonda öğrenci biletleri Trabzon Valiliği ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karşılanırken,öğrenci taşımaları ise Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali tarafından karşılandı.

Trabzon Forum Sinema Salonunda gösterimi gerçekleştirilen Film öğrenciler tarafından çok beğenildi.Küçük yaşta geçirmiş olduğu talihsiz bir kaza sonucunda elleri tamamen yanan ve hayatının tamamını elleri olmadan yaşamak zorunda kalan AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram’ın hayatının konu edildiği “Buğday Tanesi” Filmi  engelli vatandaşların toplum ile kaynaşması v e farkındalık oluşturması bakımından öğrenciler tarafından son derece anlamlı ve güzel olarak yorumlandı.

Cevdet Sunay MTAL Okul Müdürü Osman Terzioğlu ile Müdür Yardımcıları Türkay Özbay ve Cemil Korkmaz da öğretmenler ile birlikte Sinema Filmini izleyerek bu anlamlı etkinliğe destek verdiler.

MÜDÜR TERZİOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Engelli Vatandaşlarımız için Farkındalık oluşturması açısından son derece önemli olan Buğday Tanesi  filmini öğrencileri v e öğretmenleri buluşturmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Cevdet Sunay MTAL Müdürü Osman Terzioğlu Organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan Başta Trabzon Valimiz İsmail Ustaoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu olmak üzere,Trabzon İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin Burak Fettahoğlu’na Çaykara Kaymakamımız Sayın Muhammet Güzel’e,Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok’a,ve Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Çamurali’ye,okulu,öğretmenleri ve öğrencileri adına teşekkür etti.

BUĞDAY TANESİ FİLİMİNİN KONUSU NEDİR?

İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, 1 yaşındayken bir buğday tarlasında çıkan yangın nedeniyle ellerinde ve yüzünde kalıcı yanıklar oluştu. Uzun süren yoğun bakım ve tedavi süreçlerinin ardından hayata tutunan Bayram, hayatta yaşadığı zorlukları anlatan hikayesi, beyaz perdeye uyarlandı.

BUĞDAY TANESİ FİLİMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Yapımı 5 yıl süren ve özgün dili İngilizce olan Buğday'ın çekimleri ABD, Almanya ve Türkiye'de gerçekleştirilmiştir.

BUĞDAY TANESİ OYUNCULARI KİMLER?

Buğday Tanesi filiminin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:Kutsi, Yeliz Akkaya, Deniz Arna ,Yusuf Aytekin, Erkan Bektaş, Taha Yusuf Tan, Sinem Reyhan Kıroğlu, Devrim Kabacaoğlu yer alıyor.

 



Anahtar Kelimeler: Cevdet Sunay Buğday Tanesi Filmi Buluştu
YUNUS ÇAMUR
2.01.2023 14:03:16
GENC KARDEŞLERİMİZE BAŞARİLAR DİLERİM FİEMANİLLAH

İlginizi Çekebilir