Çevik, Belediye Başkanlığına Aday

Çevik, Belediye Başkanlığına Aday

5 Kasım tarihinde aday adaylık süreci başlayan AK Parti´de aday adayları yavaş yavaş netleşirken, eğitimci Mehmet Çevik Çaykara Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

5 Kasım tarihinde aday adaylık süreci başlayan AK Parti´de aday adayları yavaş yavaş netleşirken, eğitimci Mehmet Çevik Çaykara Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Uzun yıllar eğitimcilik yaptıktan sonra 2001 yılından beri AK Parti´nin içinde yer alan, Trabzon Merkez İlçe Başkan yardımcılığından sonra AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcılığı ve ARGE Başkanlığı görevlerinde bulunan Mehmet Çevik, Çaykara Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Siyasetin ve eğitimin duayen isimlerinden biri olan Mehmet Çevik´in aday adayı olması kamuoyunda olumlu yansırken sevinçle karşılandı. ?Hizmet yapmayı Allah nasip ederse adayım? diyen Mehmet Çevik, ?Çaykara´da kalıcı hizmetler bırakmak istiyorum? şeklinde konuştu./resimler/2018-11/7/1049030974352.jpgMehmet ÇEVİK Kimdir?

1957 Trabzon İli Çaykara İlçesi Soğanlı Köyünde dünyaya geldi. İlköğretim ve lise eğitimini Çaykara´da tamamladı. Trabzon Fatih Eğitim Enstitüsü Fen ve Tabiat Bilimleri ve Eskişehir Üniversitesi Kimya (Lisans) Bölümünü bitirdi. Sırasıyla; Erzurum Hınıs Lisesi Kimya Öğretmenliği, Çaykara Ticaret Lisesi Kimya Öğretmenliği, Çaykara Ticaret Lisesi Müdür yardımcılığı, Çaykara Ticaret Lisesi Müdürlüğü, Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ak Parti Trabzon Merkez İlçe Kurucu Ar-ge Başkanlığı (Bşk.Yrd.), Ak Parti Trabzon İl Ar-ge Başkanlığı (Bşk.Yrd.), 2011 Milletvekili Genel Seçimlerinde Aday Adaylığı, Trabzon Motorlu Araçlar Derneği Başkanlığı, (Kurucu Bşk.), Trabzon´da faaliyet gösteren Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ..

www.caykaragundem.com



mustafa kılıç
7.11.2018 21:19:55
Sayın,hocama hayılı olsun demennilerimle.Saygılarımı iletirim

Murat Gökhan AĞIRMAN
8.11.2018 13:18:49
Çaykara Belediye Başkan Adayı Çaykara´da yaşamalı.. İstanbul´da ki ve gurbette ki İş Adamlarına Çaykara´da yatırım yaptırabilecek biri olmalı.. Bu özellikte bir aday çıkmalı.. Mehmet Çevik´in cv´si bu özellikleri maalesef taşımıyor...

isimsiz çaykaralı
10.11.2018 15:31:39
Ceza evinde olan Cumhurbaşkanı adayı olur da Mehmet Çevik neden aday olamaz miş .Murat ağırmana cevap

İlginizi Çekebilir