Çevik´ten Çaykara´ya Teşekkür

Çevik´ten Çaykara´ya Teşekkür

31 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Ak Parti´den Çaykara Belediye Başkan Adayı olan Eğitimci ve İş Adamı Mehmet Çevik Sosyal Paylaşım hesabından bir mesaj yayınlayarak desteklerinden dolayı Çaykara Halkımız

ÇEVİK´TEN ÇAYKARA´YA TEŞEKKÜR

31 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Ak Parti´den Çaykara Belediye Başkan Adayı olan Eğitimci ve İş Adamı Mehmet Çevik Sosyal Paylaşım hesabından bir mesaj yayınlayarak desteklerinden dolayı Çaykara Halkımıza Teşekkür etti.

ÖRNEK BİR İNSAN,MÜKEMMEL BİR EĞİTİMCİ

Mehmet Çevik?Çaykara İlçemizde Mehmet Çevik Hocamızı iki kısa cümle ile özetlemek gerekirse sanırız yukarıdaki iki cümle ile özetleyebiliriz Sevgili Mehmet Çevik Öğretmenimizi?

Öncelikle Örnek bir Toplum İnsanı Sevgili Hocamız?Mütevaziliği ile,Alçak gönüllülüğü toplumuz her kesimi iler kurmuş olduğu mükemmel iletişimi ile ve de sorunları çözme aşamasındaki ikna kabiliyeti ile Çaykara İlçemizde herkesin yüreğinde taht kurmuş mükemmel bir insan olarak Tanınıyor Sevgili Mehmet Çevik Hocamız?

/resimler/2019-1/14/1043162109540.jpg

Ben dahil olmak üzere Çaykara İlçemizde binlerce öğrenci arkadaşımızın ha

Önce Öğretmen olarak sonra Okul Müdürü ve nihayetinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak Çaykara İlçemize uzun seneler hizmet vermiş ardında yüzlerce Aydınlık yüz bırakarak,ardında topluma faydalı olan yüzlerce öğrencisini bırakarak ve belki de en önemlisi içlerinde ben de dahil olmak üzere yüzlerce hatta belki de binlerce öğrencisine hayata ve yaşama gülerek bakabilme  alışkanlığını kazandırmayı başaran Mükemmel bir öğretmen olarak ayrıldı Çaykara İlçemizden Sevgili Mehmet Çevik Öğretmenimiz?

ÇAYKARA´DAN HİÇ KOPMADI

Emeklilikten sonra ise Trabzon İlimizde kendisine ait bir iş yerini çalıştırıyor Sevgili Mehmet Çevik Öğretmenimiz?

Ancak Çaykara İlçemize Hizmet vermeyi de ihmal etmiyor Öğretmenimiz?Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında görevler alarak Çaykara İlçemize hizmet vermeye devam ediyor.

İŞTE BAŞKAN ADAY ADAYI ÇEVİK´İN AÇIKLAMALARI

Çaykara Belediye Başkan Adaylığı için çıktığım yolda,yakın desteklerini, esirgemeyen;Çaykara Halkımıza,Ak Parti Çaykara İlçe Teşkilat Mensuplarımıza,Muhtarlarımıza, Sosyal medya yolu ile ve telefon açarak iyi niyet dileklerini ileten kardeşlerime en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Aday olan Hanefi Tok Kardeşime başarılar diliyorum.Dileğim Çaykara´nın hak ettiği hizmetleri almasıdır.

MEHMET ÇEVİK KİMDİR?

1957 Trabzon İli Çaykara İlçesi Soğanlı Köyünde dünyaya geldi. İlköğretim ve lise eğitimini Çaykara´da tamamladı. Trabzon Fatih Eğitim Enstitüsü Fen ve Tabiat Bilimleri ve Eskişehir Üniversitesi Kimya (Lisans) Bölümünü bitirdi. Sırasıyla; Erzurum Hınıs Lisesi Kimya Öğretmenliği, Çaykara Ticaret Lisesi Kimya Öğretmenliği, Çaykara Ticaret Lisesi Müdür yardımcılığı, Çaykara Ticaret Lisesi Müdürlüğü, Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ak Parti Trabzon Merkez İlçe Kurucu Ar-ge Başkanlığı (Bşk.Yrd.), Ak Parti Trabzon İl Ar-ge Başkanlığı (Bşk.Yrd.), 2011 Milletvekili Genel Seçimlerinde Aday Adaylığı, Trabzon Motorlu Araçlar Derneği Başkanlığı, (Kurucu Bşk.), Trabzon´da faaliyet gösteren Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ..



Anahtar Kelimeler: Çevik Çaykara Teşekkür

İlginizi Çekebilir