CHP Çaykara Belediye Başkan Adayı Naim Çimen

CHP Çaykara Belediye Başkan Adayı Naim Çimen

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP Çaykara İlçesi Belediye Başkan Adayı İlçe Başkanı Naim Çimen olarak açıklandı.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP Çaykara İlçesi Belediye Başkan Adayı İlçe Başkanı Naim Çimen olarak açıklandı.

CHP Çaykara İlçe Başkanı Naim Çimen,2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısı ile CHP İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek  Belediye Başkan Adaylığı için partisine başvurusunu gerçekleştirdi.

Başvurusu 26 01.2024 tarihinde CHP Parti Genel Merkezi tarafından onaylanan Naim Çimen 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP Çaykara Belediye Başkan Adayı olarak vatandaşların karşısına çıkacak.

CHP Çaykara Belediye Başkan Adayı Naim Çimen Adaylığı ile ilgili gerçekleştirdiği açıklamada şu ifadelere yer verdi.

1955 Yılında Çaykara İlçesi Maraşlı Mahallesinde doğdum.İlkokulu Maraşlı Mahallesinde,Ortaokulu ise Çaykara Ortaokulunda tamamladım.

1975 Yılında Vatani Görevimi yerine getirdimTerhisimin ardından 1978 Yılında Devlet Bankasında Memur olarak göreve başladım.

Çeşitli illerde ve unvanlarda çalışırken çalışanlarımızın üyesi olduğu  ve TÜRKİŞ Konfederasyonuna bağlı sendikanızda 2000 yılında Bölge Şube Başkanı olarak seçildim.2012 Yılına kadar bu görevi profesyonel olarak sürdürdüm.

2003 Yılında Emekliye ayrılınca CHP Çaykara İlçe Başkanlığına Üye kaydımı yaptırdım.Partimin Çaykara İlçesindeki her kademesinde(Sandık Kurulu Üyesi,Mahalle Sorumlusu,İlçe Seçim Kurulu Üyesi,İl Delegesi ve bir dönem İlçe Sekreteri) görevlerini aldım

2023 Yılı Ağustos ayında yapılan CHP Çaykara İlçe Kongresinde İlçe Başkanı olarak seçildim.Daha sonra Çaykara İlçesine daha faydalı hizmetler sunabileceğimi düşünerek bu görevimden istifa ederek Partimin Çaykara Belediye Başkanlığı görevine talip oldum.Adaylığım 26012024 tarihli Parti Meclisi(PM) kararı ile onaylandı.

Evliyim.4 Kız çocuğu babasıyım ve 4 tane de torun sahibiyim.

Amacım Tecrübemi kullanarak Partimin Sosyal Belediyecilik anlayışını Çaykara İlçesinde temsil etmektir.Her aday gibi hizmete talip olduk.Çaykara insanına Ülkemizde iyi örnekleri çok sayıda bulunan CHP Belediyeciliği ile buluşturmayı arzu etmekteyiz.

Adil,dürüst,çalışkan ve her an her yerde hesap verebilir bir Belediyecilik anlayışı ile Çaykara insanına hizmet taşıyacağız.Mevcut Yönetime karşı tek seçenek CHP’dir.Bizler bu bilinç ile sorumluluk üstleniyoruz.Çaykara İlçesinin sorunlarını çok ikyi biliyoruz.

Çaykara İlçemizin uzun senelerdir alamadığı hizmetleri temin etmek ve eksik kalanları tamamlamak için hazırlamış olduğumuz çeşitli projelerimiz mevcuttur.Bu projelerimizi önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz Basın Açıklaması ile Çaykara İnsanımız ile paylaşacağız.

Takdir her zaman olduğu gibi Çaykara insanımızındır.Tüm Hemşerilerimi  sevgi ve saygı ile selamlıyorum.



Anahtar Kelimeler: Çaykara Belediye Başkan Adayı Çimen

İlginizi Çekebilir