CHP Çaykara'da Naim Çimen Dönemi

CHP Çaykara

CHP Çaykara İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulunda Naim Çimen ve Yönetim Kurulu Çaykara İlçe Başkanlığı görevine seçildiler.

CHP Çaykara İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulunda Naim Çimen ve Yönetim Kurulu Çaykara İlçe Başkanlığı görevine seçildiler.

CHP Çaykara İlçesi Olağan Genel Kurulu 24 Ağustos 2023 Perşembe Günü Saat 10.00’da Çaykara Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Olağan Genel Kurula CHP Trabzon Milletvekili Avukat Sibel Suiçmez,CHP Trabzon Milletvekillerinden Ahmet Kaya,CHP Trabzon Milletvekili Adayları İlker Akıncı ve Mustafa Erdi Çakır,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,CHP Trabzon İl Başkanı Nurcan Aşcı Demiröz,CHP  Trabzon İl Başkan Yardımcılarından Celal Akaç,CHP Trabzon Önceki Dönem İl Başkanlarından Hikmet Nuri Aydın,Trabzon Büyükşehir Belediyesi İl Meclis Üyelerinden Oktay Söğüt ve Cüneyt Zorlu,CHP Trabzon İl Saymanı Nevin Savaş,CHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Mustafa Şişman,CHP Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Recep Aslantürk,CHP Of İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu,Saadet Partisi Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Nutri Kadıoğlu,İYİ Parti Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Nuri Okur,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk,Çaykara Esnaf Sanatkarlar KOOPERATİFİ Başkanı ve Işıklı Mahallesi MUHTARI Mehmet Savaş Dündar,Delegeler ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Delegelerin Divan Kuruluna vermiş oldukları dilekçe gereği Geçici Divan Kurulu Başkanlığı Görevine CHP Trabzon Milletvekili Avukat Sibel Suiçmez getirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Çaykara CHP  Olağan Genel Kurulunda daha sonra Yönetim ve Denetleme Kurulu Faaliyet Raporları okutularak oy birliği ile kabul edildi.

CHP Çaykara İlçe Başkanı Mustafa Zeren’in Açılış Konuşması ile devam eden  Olağan Genel Kurulda daha sonra CHP Trabzon Milletvekillerinden Ahmet Kaya, CHP Trabzon İl Başkanı Nurcan Aşcı Demiröz,CHP  Trabzon İl Başkan Yardımcılarından Celal Akaç,CHP Trabzon Önceki Dönem İl Başkanlarından Hikmet Nuri Aydın, ,CHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Mustafa Şişman,CHP Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Recep Aslantürk tarafından birer selamlama konuşması gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen konuşmalarda CHP Çaykara İlçe Teşkilatına çok uzun seneler hizmet verdikten sonra hayatlarını kaybeden Emekli Öğretmenler İlçe Başkanı İsmail Sarı, Kadir Altuncu ve Muzaffer Ersoy için baş sağlığı dilekleri iletilirken rahatsızlığı sebebi ile tedavi süreci devam eden Çaykara İlçesinin en önemli değerlerinden Necdet Durgun'a geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Dilek ve Temenniler Bölümünde söz alan konuşmacılar Genel Kurul ile ilgili düşüncelerini ifade ettiler.

CHP Çaykara Olağan Genel Kurulunda Naim Çimen ile Feyzullah Kuvvetli’nin listeleri iki aday şeklinde seçimde yarıştı.

Başkan Adayları Naim Çimen ve Feyzullah Kuvvetli gerçekleştirdikleri Selamlama konuşmalarında bu yarışın bir demokrasi yarışı olduğunu her adayın hedefinin Çaykara İlçesine hizmet olduğunu,yarışı kaybeden adayın yarışı kazanan aday ile birlikte Çaykara İlçesine hizmet sevdası peşinde koşacağını ifade ettiler.

Olağan Genel Kurulda daha sonra seçimler bölümüne geçildi.Saat 17.00’a kadar devam eden seçimlerde delegeler tarafından toplam 55 oy kullanıldı.Seçimler neticesinde Başkan Adaylarından Naim Çimen ve Yönetim Kurulu 38 oy alırken,Feyzullah Kuvvetli ve Yönetim Kurulu ise 18 oy aldı.

 Başkan Adaylarından Naim Çimen Listesi ile birlikte CHP Çaykara İlçe Yönetim Kurulu Görevine seçildiler.

Başkan Naim Çimen

ASİL ÜYELER

1-Osman Ağırman

2-Hasan Atalay

3-Sebahattin Çalıkoğlu

4-Filiz Ersoy

5-Harun Görgün

6-Süleyman Karagöz

7-Kerim Keskin

8-Arif Kocaman

9-Yılmaz Özbay

10-Mustafa Tanrıkulu

YEDEK ÜYELER:

1-Nurullah Şahin

2-Dursun Ali Kalaycı

3-İsmail Kayaoğlu

4-Naime Engiz

5-Hasan Tahsin Lort

6-Ali Rıza Gümüş

7-Kibar Yaman

8-Hami Ayaz

9-Celal Yıldız

10-Ali Güvercin

İL DELEGELERİ

1-Mustafa Zeren

2-Naim Çimen

3-Yücel Çınar

4-Hayrettin Birkan

5-Yılmaz Özbay



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Çimen Dönemi

İlginizi Çekebilir