Av.Haluk Pekşen Çaykara'da Muhtarlarla Buluştu

Av.Haluk Pekşen Çaykara

CHP Trabzon Milletvekili adayı Av.Haluk Pekşen Çaykara'da Muhtarlarla bir araya geldi.

CHP Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Haluk Pekşen, seçim çalışmaları kapsamında Çaykara'ya geldi. İlçe'de bulunan Muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Esnafı dolaşarak seçimlerde destek istedi./resimler/2015-5/19/2144415027840.jpg21 TANE PROJEM VAR

CHP milletvekili adayı Avukat Haluk Pekşen Çaykara`da muhtarlarla bir araya geldi.  CHP olarak seçimlere 4 yıldır sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirten Pekşen, "İşimizi de iyi yapıyoruz. Gece -gündüz çalışıyoruz. Ak Parti`nin 1. sırada adayı dönemin DP Genel Başkanı Süleyman Soylu`nun söylediklerini sizinle paylaşmak istiyorum. `Başbakan Padişah olmak istiyor. Bu hükümete zıkkımın kökünü göstereceğiz. Hükümet yolsuzluk çukurunun içine düşmüş. Bu başbakan rantın babasını getirdi. At üzerinde duramayan bir ülkeyi de yönetemez` demişti. Daha bunun gibi birçok şey daha söylüyordu, okumayacağım. Sandığa gideceksiniz. Bunları söyleyip ondan sonra bu partinin başında Genel Başkan yardımcılığı koltuğunu işgal eden birisi var önünüzde birde benim gibi 21 tane proje hazırlamış ve bu bölgenin kaderini değiştirecek, ne dediyse yapmış birini seçeceksiniz. Kararı siz vereceksiniz"dedi.

Çaykaralılar geçmişte Ak Parti`ye çok oy verdiğini belirten Pekşen, "Ak Partiye geçmişte çok oy verdiniz ama onlar size dönüp bakmadı. Trabzon`da gazeteciler bana dediki `Haluk bey biz Trabzon`da 12 yıldır Recep Teayyip Erdoğan`ı takip ediyoruz. Daha bir gün Trabzon`da bir tek sokağa çıkmamış bir tek caddeyi gezmemiştir. Trabzon`dan nefret ediyor` dediler. Bu şehirle bağlantılı cinayetler işlendi fatura Trabzon`a kesildi. Şike yapıldı bildikleri halde engel olmadılar, Bunlar Trabzon düşmanı 13 yıldır Trabzon ağır faturalardan başka bir şey kazandırmadılar. "ifadesini kullandı.

Pekşen, daha sonra Çaykara`da esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelerek CHP`nin Türkiye ve Trabzon projelerini anlatarak destek istedi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi

 



İlginizi Çekebilir