Cihan Yazıcı'nın En Mutlu Günü

Cihan Yazıcı

İlçemiz Taşlıgedik Mahallesinden İsmail Yazıcı’nın oğlu ve Milli Futbolcumuz Yusuf Yazıcı’nın abisi Cihan Yazıcı ile Ordu’dan Fatma Öztürk Trabzon’da muhteşem bir düğün meresimi ile dünya evine girdiler.

İlçemiz Taşlıgedik Mahallesinden Sebahat & İsmail Yazıcı Çiftinin Yakışıklı Öğretmen ve Menejerlik yapan Cihan Yazıcı ve Ordu İlinden Nermin & Ramadan Öztürk çiftinin Öğretmen güzel kızları Fatma Öztürk Şahitler huzurunda ömürlük imzalarını atarak beraberliklerine ‘’evet’’ dediler.

23 Temmuz 2021 Cuma günü Cephanelik Düğün Salonunda gerçekleşen düğün merasimi Her iki ailenin davetlilerini kapıda karşıladılar. Gelin ile Damat  nikahları kıyılmak  üzere çağrıldılar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Atama’in kıydığı nikahın şahitliğini Merve Çağlar,İrem Yılmaz ,Emre Bayrakta, Furkan Reis ve davetlilerin huzurunda imzaladılar.Milli Futbolcu Yusuf Yazıcı’nın yurt dışında oluşu ve izin alamaması dolayısıyla nikah merasimine gelemedi ve canlı mesaj yayınladı, üzüntüsüne belirtti ve katılım sağlayan tün hemşehrilerine sevgi ve selamlarını iletti.

Sinan Özen’in sahne aldığı düğün merasiminde davetlilerin eğlenmesini sağladılar. Takı merasimi, pasta kesimi ve aile fotoğrafların çekimi ile düğün sona erdi

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dileriz.



Anahtar Kelimeler: Cihan Yazıcı' Mutlu

İlginizi Çekebilir