Çözülemeyen Sorunları Çözmek için Muhtar Adayıyım

Çözülemeyen Sorunları Çözmek için Muhtar Adayıyım

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Osman Şentürk, Çaykara Yukarı Kumlu Mahalle Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Çaykara´da bulunan Mahallelerde Muhtar adayları netleşmeye başladı. Osman Şentürk,? Yukarı Kumlu Mahallesinin yarım asırdır bir türlü çözülemeyen sorunlarını çözmek için Muhtar adayıyım,? dedi.  

Çaykara Yukarı Kumlu Mahallesinin sevilen isimlerinden olan Osman Şentürk, Mahallemizin güzel olması için, yetkililerin kapılarını aşındırmaya, mahallemizin sıkıntılarına çare olmak, çözüme ulaştırmak, en iyi ve en hızlı hizmeti verebilmek için mahallemiz muhtarlığına adayım. 

"YOĞUN İSTEK ÜZERİNE ADAY OLDUM"

Mahallemizde ikamet ettikten sonra baktık ki uzun zamandır bir türlü çözülemeyen hayli sorunların olduğunu gözlemledim. Mahalle sakinlerimizden gelen yoğun istek üzerine Muhtar adaylığımı açıkladım. Beklentimizin üstünde ilgi gördük. 

"MUHTARLIK MÜHRÜ CEPTE TAŞIMAK DEĞİLDİR"

Şahsı olarak da Muhtarlığın bir mührü cepte taşımak olmadığını, Muhtarlık maaşını alıp yan gelip oturmak olmadığını inandığım için adaylığımı koydum. Ben Mahallemin ve Mahallelilerimin emrinde hizmetkârlığına talibim. 

"CEYREK ASIRDIR ÇÖZÜLEMEYEN SORUNLARIMIZ VAR"

Çeyrek asrı aşan bir süredir çözümlenmeyen sorunları mutlaka çözmek için aday oldum. Mahalle Muhtarlığının yetkileri görevleri ve sorumluluklarını bilerek, hazmederek aday oldum. Bu nedenle herkesten destek istiyorum. Çok başarılı olacağımdan eminim. Geçmiş tarihlerde Mahallemizde Muhtarlık görevi ifa eden ve ebediyete intikal eden Muhtarlarımıza Allah´tan rahmet diliyorum. Yaşayanlara da sağlıklı ömürler diliyorum. Onların bıraktıkları noktalardan daha da ileri gideceğimden emin olmakla birlikte tüm mahallelilerimin önce dualarına, sonrada oylarına talibim. Herkese saygı ve hürmetlerimi sunuyorum,? dedi./resimler/2019-3/27/1309047398224.jpgOsman Şentürk Kimdir?

Osman Şentürk, Yukarı Kumlu Mahallesinde doğdu. İlk ve Ortaokulu Çaykara´da okudu. Lise ve Üniversite tahsilimden sonra Devletin çeşitli kurumlarında görev yaptıktan sonra emekli oldu. Mahallesine olan sevgisi onu tekrar eşi ile birlikte Yukarı Kumlu Mahallesine yerleşmesine ve bir köy hayatı yaşamasına neden oldu..

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir