Dağcılar, Artvin-Borçka Karagöl´de

Dağcılar, Artvin-Borçka Karagöl´de

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi dağcılar, Artvin´in Borçka ilçesine bağlı Karagöl´e çıkarma yaptı..

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi 40 sporcu bu hafta sonu Artvin´in Borçka ilçesine bağlı Karagöl´e etkinlik düzenleyerek sonbahar´ın getirdiği tüm güzelliklerini doyasıya yaşadılar. 

Hafta sonu erken saatlerde Trabzon´dan 40 kişilik dağcı gurubuyla birlikte yola çıkan sporcular, Doğu Karadeniz bölgemizin önemli turizm merkezlerinden birisi olan Artvin´in Borçka ilçesine bağlı Karagöl´e vardılar. Sonbahar fotoğrafı için Türkiye´nin sayılı bölgelerinden birisi olan bin 550 metre rakımdaki Karagöl´de bin bir rengi bir arada ölümsüzleştiren gruptaki fotoğrafçılar, Sonbahar mevsiminin getirdiği doğa ile baş başa kalarak göl´ün etrafında çeşitli etkinliklerde bulundu. Orman içinde yürüyüş gerçekleştiren dağcılar, doyumsuz bir hafta sonu etkinliğini tamamlayarak Karagöl´den akşam 18:00´da ayrılarak Trabzon´a döndüler./resimler/2015-10/22/1049430051509.jpgUzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü bu hafta sonu Artvin Şavşat Karagöl´e etkinlik düzenleyecek. Ayrıca 27 -30 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan uluslararası Kayseri Erciyes zafer tırmanışı etkinliğine katılacak. 

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü olarak ülkemizin değişik yerlerinde her hafta bir etkinlik düzenlediklerini söyleyen dernek başkanı Aydın Mutlu, " Bu hafta sonu üyemiz 40 sporcu arkadaşlarımızla birlikte, Doğu Karadeniz´in en güzel yerlerinden biri olan Artvin´in Borçka ilçesine bağlı Karagöl´e giderek sonbahar´ın doyumsuz güzelliklerini bir arada yaşadık. Önümüzdeki hafta yine Artvin´in Şavşat ilçesine bağlı Karagöl´e bir etkinlik düzenleyeceğiz. Kulübümüz,  27 -30 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan uluslararası Kayseri Erciyes zafer tırmanışına katılarak, Trabzon´u en iyi şekilde temsil edeceğiz, dedi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir