Dağcılar, Doğanın Saklı Harikasında!

Dağcılar, Doğanın Saklı Harikasında!

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği Üyesi Dağcılar Doğanın saklı harikası olarak bilinen Giresun´un Dereli ilçesindeki Tabiat Parkına etkinlik düzenlediler.

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği Üyesi Dağcılar Doğanın saklı harikası olarak bilinen Giresun´un Dereli ilçesindeki Tabiat Parkı, Mavigöl, Kuzulan şelalaleri ve Sodalı suya etkinlik düzenlediler. 

Hafta sonu Trabzon´dan yola çıkan Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği Üyesi Dağcılar, Giresun´un Dereli ilçesinde yer alan yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan Doğanın saklı harikası olarak bilinen Tabiat Parkına vardılar. Burada Mavi göl, Kuzulan şelaleleri, sodalı suyu ziyaret eden dağcılar, ormanlık alanda yürüyüş yaptılar. 4 bin 820 dönüm alana sahip Kuzalan Tabiat Parkı, bin 800 metre devam eden traverten grubu, şelaleleri, ormanları ve ağaçların arasından akan sularıyla Uzun süre baş başa kalan sporcular bir etkinliği daha tamamlayarak akşam saatlerinde Trabzon´a döndüler. /resimler/2017-10/17/1220162543581.jpgHaber: Çaykara Gündem  Gazetesi



İlginizi Çekebilir