Dağcılar Dur Durak Bilmiyor

Dağcılar Dur Durak Bilmiyor

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi dağcılar, Rize Çamlıhemşin Palovit şelalesine etkinlik düzenledi.

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi dağcılar, Yaz-Kış demeden tırmanış ve yürüyüşlerine devam ediyor. Dağcılar, Yerli ve yabancıların gözdesi durumunda olan Rize-Çamlıhemşin Çat Vadisinde bulunan Palovit şelalesine 28 kişilik sporcu üyesiyle çıkarma yaptı. 

/resimler/2016-5/9/2241360886926.jpgHer hafta sonu ülkemizin değişik yerlerinde etkinlik düzenleyen Uzungöl Doğa Sporları kulübü üyesi dağcılar,  Karadeniz´in benzersiz doğasının önemli parçası olan Çamlıhemşin Çat Vadisinde bulunan doğal güzelliğinin yanında bölgemizin en yüksek debili Palovit şelalesine yürüyüş etkinliği düzenledi. /resimler/2016-5/9/2242006981097.jpgRize´nin Çamlıhemşin ilçesi Kaçkar dağları Milli Park içinden yola çıkan dağcılar yaklaşık 10 kilometrelik yürüyüşün ardından Çat Vadisinde bulunan Palovit şelalesine ulaştılar. Burada uzun süre doğal güzellikleri seyreden dağcılar daha sonra dönüş yolunda bulunan tarihi Çinçiva (Şenuva) taş kemer köprüsüne ardından tarihi Zil kale´ye vardılar. Buradan Çamlıhemşin´e geri dönen sporcular, Zipline binerek Adrenalini en üst seviyede yaşadılar. Dağcılar bir hafta sonu etkinliğini bitirmenin mutluluğuyla Trabzon´a döndüler.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Dağcılar Durak Bilmiyor

İlginizi Çekebilir