Dağcılar Karakaya Zirvesinde!

Dağcılar Karakaya Zirvesinde!

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi dağcılar, Çaykara Şekersu-Karakaya zirvesine tırmanış gerçekleştirdi.

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi dağcılar, her hafta bölgemizin değişik yerlerinde yürüyüş ve tırmanma faaliyetlerine devam ediyor. 

Geçen hafta Çamlıhemşin ilçesi sınırlarında yer alan essiz güzelliği ile doğaseverlerin uğrak yeri olan 2 bin 170 rakımlı Pokut Yaylasına yürüyüş düzenleyen UDSAK üyesi dağcılar, bu hafta sonu Çaykara-Şekersu Karakaya zirvesine tırmandılar. 

6 saat süren ve yoğun sis altında 3200 metre yükseklikte bulunan Karakaya zirvesine çıkan dağcılar, burada çay molası vererek Türk Bayrağını dalgalandırdılar. Burada dağcılara yön bulma eğitimi verildi. Zirveden görünen doğal görüntüleri fotoğraflayarak zirveden yürüyerek indiler./resimler/2017-7/31/2040509356404.jpgBölgemizin en önemli doğal güzellikleri ve yaylaları tanıtmayı amaçladıklarını ifade eden dernek başkanı Aydın Mutlu, ?bu hafta sonu Çaykara-Şekersu Yaylası Karakaya zirvesine üye arkadaşlarımızla birlikte tırmanma etkinliğimiz oldu. Kulüp olarak 12-13 Ağustos 2017 tarihlerinde Karakaya tırmanış ve kamp şenliğimiz olacak. Tüm doğaseverleri bu etkinliğimize katılmaları için davet ediyorum, ?dedi. 

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler: Dağcılar Karakaya Zirvesinde

İlginizi Çekebilir