Dağcılar Karakaya Zirvesinde!

Dağcılar Karakaya Zirvesinde!

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi dağcılar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 3180 metre rakımlı Karakaya zirvesine tırmandılar.

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi dağcılar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  dolayısıyla 3180 metre rakımlı Karakaya zirvesine tırmandılar. 

Her hafta sonu bir etkinlikle geçiren Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi dağcılar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  dolayısıyla bu hafta sonu 3180 metre yükseklikteki Karakaya zirvesine zorlu tırmanış gerçekleştirdiler./resimler/2018-4/24/1028279360259.jpg18 Dağcı grubu ile Trabzon´dan Çaykara Yaylaönü Mahallesine giden dağcılar buradan yürüyüşe geçti. Kar üstünde 8 saat süren zorlu tırmanmanın ardından 3180 metre yükseklikte bulunan Karakaya zirvesine ulaşan dağcılar yoğun sis ve soğuk altında burada uzun süre dinlenerek Türk Bayrağı ve kulüp flamasını dalgalandırdılar. Zirveden görünen doğal görüntüleri fotoğraflayarak inişe geçen dağcılar zorlu bir etkinliği tamamlamanın mutluluğuyla Akşam saatlerinde Trabzon´a döndüler.

/resimler/2018-4/24/1030055143439.jpgTIRMANIŞIMIZI ÇOCUKLARA ARMAĞAN ETTİK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  dolayısıyla bu hafta sonu 18 dağcı arkadaşlarımızla Karakaya zirvesine yaptığımız tırmanmanın çok anlamlı olduğunu ifade eden dernek başkanı Aydın Mutlu, ?Uzungöl Doğa sporları derneği olarak aralıksız her hafta yaptığımız etkinliklerle bölgemizin en hareketli dağcı kulübü olma özelliğimizi devam ettiriyoruz. Bölgemizin keşfedilmemiş her karış toprağına giderek buraları herkese tanıtmayı amaç edindik. Bu haftaki tırmanışımızı Çocuklara armağan ettik.  23 Nisan çocuk bayramı kutlu olsun,?dedi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler: Dağcılar Karakaya Zirvesinde

İlginizi Çekebilir