Dağcılar Moral Yemeğinde Buluştu!

Dağcılar Moral Yemeğinde Buluştu!

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi sporcular Moral yemeğinde bir araya geldi.

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi sporcular Cumartesi günü Uzungöl Keleş Otelde moral yemeğinde bir araya geldi. 

Çaykara Belediye Başkanı ve AK Parti ilçe Başkanı Temel Şimşek ile Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi sporcuların Uzungöl Keleş otelde katıldıkları ?moral Yemeği´nde? birbirleriyle kaynaşarak bu kez dağlarda değil, merkezde kapalı yerde buluşarak moral buldular. Yemeğe katılan dağcılar kemençe eşliğinde uzun süre horon oynadı./resimler/2015-12/21/2044264033723.jpgBelediye Başkanı Hanefi Tok, Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi dağcıların yaptıkları faaliyetlerle yöremizin tanıtımında büyük katkı sağladıklarını belirterek,? UDSAK´lı sporcularla bir arada olmaktan büyük bir keyif alıyorum.  Sevginin, dostluğun, paylaşımın sporudur, dağcılık doğaya ve insana sevgidir? dedi. /resimler/2015-12/21/2045015596919.jpgUzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) Başkanı Aydın Mutlu yaptığı konuşmada, her hafta değişik yerlerde etkinlik düzenleyerek dağcılık sporunu topluma sevdirmek ve keşfedilmemiş yerleri insanımıza tanıtmak için çalışmalar yaptıklarını söyleyerek, ?bu kez kapalı alanda üyelerimizle bir arada yemekte bir araya gelerek gönüllerimizce eğlenmek istedik,?dedi. 

Yemekte, desteklerinden dolayı Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü adına Belediye Başkanı Hanefi Tok´a plaket taktım edildi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi 



han li
22.12.2015 09:24:30
olan aydin beni da yedur beni da gezdur selamlar.

İlginizi Çekebilir