Dağcılar Ordu Yaylalarında!

Dağcılar Ordu Yaylalarında!

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği haftalık gezi kapsamında Ordu´nun Yaylalarına yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi.

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği her hafta farklı yerlerde düzenlediği etkinliklerle bölgemizin tanıtımında büyük katkı sağlamaya devam ediyor. Dağcılar, Baharın gelişiyle birlikte gezi kapsamında Ordu´nun Yaylalarında düzenlediği etkinlikle doğaseverlere eşsiz bir gün daha yaşattı. Şehrin kasvetli ortamından kurtulmak isteyenlerin can simidi olan UDSAK bu hafta da doğanın bütün güzelliklerini keşfetmek için 20 kişilik dağcı grubu ile Trabzon´dan Ordu´ya gitti. Sabah Kahvaltısını Ordu Üniversitesi sahil tesislerinde yapan dağcılar, sabah saat 07:00 başladıkları ormanlık alanda gerçekleştirdikleri 10 Kilometrelik yürüyüşle, Çaybaşı obası ,Ablaktaş, Soğuksu Şelalesi güzergahında yaylalara ulaştı. Burada bir süre dinlenen dağcılar aynı güzergâhla Orduya tekrar dönerek etkinliklerini sonlandırdılar. Sporcular gece 23:00´da Trabzon´a geri döndüler. /resimler/2016-4/11/2156325132313.jpgUDSAK Başkanı Aydın Mutlu,? Bu hafta sonu gerçekleştirdiğimiz etkinlikle Ordu´nun Yaylalarında çok güzel bir gün geçirdiklerini doğada daha çok keşfedilecek yerin olduğunu ve bundan sonraki süreçte bu güzellikleri bütün doğa sevdalıları ile birlikte yaşamak istediklerini belirtti. 

Mutlu, Ordu´da kendilerine gösterilen misafirperverliklerinden dolayı Ordu Üniversitesi öğretim görevlisi Mustafa Mulu ile Ordu Dağcılık Kulübü (ODAK) Başkanı Yılmaz Seferoğlu´na dernek yönetim kurulu adına teşekkür etti. 

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Dağcılar Ordu Yaylalarında

İlginizi Çekebilir