Dağcılar, Ovit Moryayla Yedigöller zirvesinde

Dağcılar, Ovit Moryayla Yedigöller zirvesinde

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi dağcılar, Rize-Ovşit Moryayla Yedigöller bölgesinde etkinlik düzenledi.

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi dağcılar aralıksız her hafta sonu etkinlik yapmaya devam ediyorlar.

38 sporcu ile bu hafta sonu Rize bölgesine ait olan İkizdere İspir karayolu üzerinden Moryayla yedi göller bölgesi ile 3323 metre yükseklikte bulunan zirveye tırmandılar. /resimler/2017-8/7/2151086134185.jpgHafta sonu erken saatlerde Trabzon´dan 38 kişilik dağcı gurubuyla birlikte yola çıkan sporcular, Doğu Karadeniz bölgemizin önemli turizm merkezlerinden birisi olan Rize-İkizdere İspir karayolu üzerinden Moryayla ile yedi göller bölgesine ulaştılar. Burada iki bölüme ayrılan dağcıların bir bölümü 3323 metre yüksekliğe tırmandılar. Türkiye´nin en güzel doğa manzaralarından birini sunan bölgede, masmavi göz kırpan gölleri fotoğraflayan dağcılar, bir hafta sonu mükemmel geçen bir etkinliği bitirmenin mutluluğu içinde Trabzon´a döndüler. 

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) Kulübü başkanı Aydın Mutlu, yerli ve yabancı turistlere rehberlik yaptıklarını ifade ederek,? bölgemizin en önemli turizm yerlerinin tanıtımında büyük katkı sağladıklarını ifade ederek, her hafta sonu düzenlediğimiz etkinliklerimizi bütün doğaseverleri bekliyoruz,? dedi./resimler/2017-8/7/2151366141993.jpgHaber:Çaykara Gündem Gazetesi

 



İlginizi Çekebilir