Dağcıların Rafting Heyecanı!

Dağcıların Rafting Heyecanı!

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi Dağcılar Arhavi Mençuna Şelalesini ziyaret ettikten sonra Ardeşen Fırtına deresinde rafting heyecanı yaşadılar.

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi Dağcılar Arhavi Mençuna Şelalesini ziyaret ettikten sonra Ardeşen Fırtına deresinde rafting yaparak adrenali en üst seviyede yaşadılar./resimler/2018-4/16/2104517139440.jpgUzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi dağcılar, her hafta sonu gerçekleştirdikleri etkinliklerle Karadeniz bölgesinde en hareketli dağcılık kulübü olma özelliğini taşımaya devam ediyor. 

Bu hafta sonu 34 Dağcı ile Trabzon´dan yola çıkan dağcıları ilk durağı Artvin ili Arhavi ilçesine bağlı Çifte köprü. Buradan yürüyüşe geçen dağcılar, Doğası ile insanları kendine hayran bırakan Karadeniz´de muhteşem bir doğa mirası olan Mençuna Şelalesine vardılar. Burada, Arılı Dağları´ndan doğan, Nisan ve Mayıs aylarında eriyen karların gürül gürül akan ufak derelerin birleşmesiyle 100 metre yükseklikten akan Şelaleyi hayranlıkla seyrederek çevresinde yemyeşil doğal ormanları, çeşitli bitki örtülerini ve tarihi köprüleri büyük hayranlıkla izlediler./resimler/2018-4/16/2107256048666.jpgDağcıların ikinci durağı Rize Çamlı Hemşin ilçesi Fırtına Vadisi oldu.  Yoğun su akıntısının olduğu Fırtına deresinde grup olarak şişme botlara binerek Ardeşen ilçesine kadar rafting yapmanın heyecanını yaşadılar. Hızlı akan su yüzünden zaman zaman adrenalin en üst seviyede yaşayan dağcılar bir hafta sonu etkinliğini tamamlayarak akşam geç saatlerde Trabzon´a döndüler./resimler/2018-4/16/2108114955827.jpgHaber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Dağcıların Rafting Heyecanı

İlginizi Çekebilir