Dağcılar Kuruluş Yıldönümlerini Kutladı

Dağcılar Kuruluş Yıldönümlerini Kutladı

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği, 5. Kuruluş Yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı.

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği 5. kuruluş yıldönümünü kutlamak ve üyeler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla Uzungöl'de 2 gün süren etkinlikler düzenledi.

Trabzon'dan Cumartesi yola çıkan dağcılar aynı gün Uzungöl Meriç otelde konakladıktan sonra akşam havanın kararmasıyla birlikte, dernek üyeleri ellerinde meşalelerle yürüyüşe geçerek Uzungöl'ün zirvesine çıktılar. Burada kamp ateşi yakarak gecenin keyfini yaşan dağcılar, aynı şekilde geriye dönerek saat 22:00'da Uzungöl Meriç otelde kendileri için hazırlanan yıldönümü kutlama yemeğine katıldılar. Buradaki etkinliğe Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül katılarak dağcılara destek oldu.

/resimler/2015-4/20/2036204128623.jpg

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği Dağcılığın faaliyetlerini takdirle izlediğini ifade eden Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül,” İlçeye göreve başladığım ilk aylarda derneğe üye olarak etkinliklerinize katılamasam da bugüne kadar gerçekleştirdiğiniz proje ve organizasyonları yakından izlediğimi söylemek isterim. İlçemizde bu tür faaliyetlerin yapılmasının ve yöremizin bilinmeyen yerlerinin tanıtılması açısından son derece önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. Bundan sonraki etkinliklerinize destek vermeye çalışacağım, dedi.

Gecede, derneğin bütün faaliyetlerine katılan ve yılın sporcusu seçilen Yılmaz Karaca'nın ödülünü,  Kaymakam Mustafa Gül, taktım etti. Ayrıca Katkılarından dolayı İlhan Tahan'a ödülünü dernek başkanı Aydın Mutlu verdi.

Gecede ayrıca, Faruk Eroğlu tarafından hazırlanan (UDSAK)'ın son beş yılın faaliyetlerini içeren fotoğraflarının sinevizyon gösterimi sunumu yapılarak gece sona erdi./resimler/2015-4/20/2032585374601.jpg

KARESTER YAYLASI ZİRVESİNE TIRMANIŞ

Yıldönümü etkinliklerinin 2'nci gününde otellerinden kalkan dağcılar sabahın erken saatlerinde yola çıkarak 6 saatlik tırmanışın ardından Karester yaylası zirvesine ulaştı. Burada güzel bir hava ile birlikte fotoğraf çekerek ve hazırladıkları çaylarını Uzungöl'ü kuşbaşı doyumsuz seyri karşısında yudumlarken,  2000 rakımlı karester yaylasında bozulmamış gizemliğini ve ahşap mimarisiyle göz kamaştıran doğal güzellikleri karşısında kendi aralarında sohbet etme şansını yakaladılar. Dağcılar daha sonra aynı güzergâhta yürüyerek Uzungöl'e inerek yeni bir etkinliğin tamamlamanın gururunu yaşadılar.

2 Günlük etkinlik sonunda değerlendirmede bulunan , Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği Kulübü Başkanı Aydın Mutlu,” 5. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, iki günlük, birlikteliğimizi pekiştirmek ve doğada yaşadığımız güzellikleri paylaşmak üzere etkinlikler düzenledik. Doğaseverleri bir araya getirmek ve birbiriyle tanışıp, kaynaşmalarını sağlamak istedik. UDSAK, doğa sevgisi üzerine kurulmuş bir kulüptür. Her hafta düzenlediğimiz etkinliklerle bu sevgiyi arkadaşlarla birlikte fazlasıyla yaşıyoruz. Bu hafta Uzungöl Karester yaylasına bir etkinlik düzenledik, "dedi./resimler/2015-4/20/2037383505103.jpg 



İlginizi Çekebilir