Damatlık

Damatlık

Bir erkeğin en güzel ve en özel günü evlendiği gündür. Bu günde bir erkeğin giyimi en az gelinin giyimi kadar önem taşımaktadır.

Bir erkeğin en güzel ve en özel günü evlendiği gündür. Bu günde bir erkeğin giyimi en az gelinin giyimi kadar önem taşımaktadır. Damatların giymiş olduğu damatlık modelleri arasından zevkinize ve bütçenize göre dilediğinizi seçebilirsiniz.

Bir damatlık içerisinde bulunan parçalar gömlek, ceket, mendil, pantolon, kuşaktır. Bazı erkekler koyu renk damatlık yerine gelin ile uyumlu olacağını düşünerek beyaz damatlık tercih etmektedir. Beyaz damatlık genellik ile açık havada yapılacak düğünlerde ve davetlerde tercih edilmelidir.

Damatlık Nasıl Seçilmelidir?

İlk olarak düğünün yapılacağı mekâna göre damatlık seçilmelidir. Unutulmamalıdır ki, davetliler de düğün mekânına göre giyinecektir. Düğün eğer çok resmi bir ortamda yapılacak ise, smokin; kır, restoran gibi daha rahat mekânlarda yapılacak ise takım elbise tarzında tercih yapılabilir. Düğün eğer plaj gibi çok daha rahat bir mekânda olacaksa daha rahat hareket etmeniz açısında keten takım tercih edebilirsiniz.

Damatlık Aksesuarları

Bunlar ile birlikte damatlığı mutlaka kol düğmesi, yaka çiçeği ve saat gibi küçük aksesuarlar ile tamamlamalısınız. Kıyafete göre papyon da tercih edilebilir. Birçok çeşitteki damatlık modelleri için http://www.damattween.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 



Anahtar Kelimeler: Damatlık

İlginizi Çekebilir