Damla Nur ile Bünyamin'den Masal Gibi Bir Düğün

Damla Nur ile Bünyamin

Çaykara İlçesinin sevilen isimlerinden Bünyamin Erdoğan ile Damlanur Kırman Trabzon Nisra Park Düğün Salonunda gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler.

Uzungöl Turizminin sevilen genç isimlerinden AK PARTİ Çaykara Gençlik Kolları Başkanı,Taşkıran Mahallesinin sevilen isimlerinden Talat(Kemalettin)& Evşen Erdoğan çiftinin yakışıklı oğulları Bünyamin ile Baba tarafı Giresun,anne tarafı Trabzon Arsin olan İlknur Korkmaz&Şevket Kırman çiftinin dünyalar güzeli kızları Damla Nur Trabzon’da gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler.

05 Şubat 2023 Pazar akşamı Trabzon Nisra Park Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün töreninde tabiri caiz ise insan seli yaşandı.

Trabzon Bürokrasisinin yoğun ilgi gösterdiği düğün töreninde AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu,AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy,Trabzon İlinin önemli bürokratlarından Trabzon Büyükşehir Belediyesi İç Deneticisi Osman Abanoz,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,AK Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman ve çok kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Düğün Töreni boyunca Damadın Babası Talat(Kemalettin) Erdoğan’ın  heyecanı gözlerinden okunurken baba Erdoğan’ın düğün töreni boyunca tüm masaları tek tek dolaşarak tüm misafirlerine teşekkür etmesi ve onlarla sohbet etmesi gözlerden kaçmadı.

Genç çiftlerin düğün törenleri Resmi Nikah Töreni ile başladı.

Genç çiftlerin Nikah şahitlikleri AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu,AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu,Sefa Küçükali,Mehmet Karaoğlu,Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy,Serhat Ersoy,Royal Uzungöl Otel Müdürü Erol Çelik,Trabzon Büyükşehir İç Deneticisi Osman Abanoz,Sefa Özer,Canan Beşli ve Şükrü Kant tarafından gerçekleştirirken genç çiftlerin Resmi Nikahları ise Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kıyıldı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Resmi Nikah Töreninde Bünyamin Erdoğan’ın Çaykara İlçesinde herkes tarafından çok sevilen çok saygı duyulan bir insan olduğunu hayatını birleştirdiği Damla Nur Kırman’ın da toplumda çok sevilen bir genç olduğunu ve bu iki gencin örnek bir evlilik gerçekleştirerek hayatlarını birleştirdiklerini bu vesile ile bu güzel düğünde bulunmaktan çok büyük bir keyif aldığını ifade etti.

Konuşmasında yeni evlenen gençlere tavsiyelerde bulunan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,evliliğin 4 S kuralını anımsatarak evlilikte mutlu olmanın İslami temeller üzerinde sevgi,saygı,samimiyet,sadakat ilkelerine dikkat edilmesi durumunda o evliliğin sağlam temeller üzerinde inşa edildiğini ve bir ömür boyu mutluluğu hak ettiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Hanefi Tok,Resmi Nikah Töreninde daha sonra mikrofonu nikah şahitlerine vererek duygu ve düşüncelerini öğrendi.

Resmi Nikah Töreninin son bölümünde ise Başkan Hanefi Tok evlilik cüzdanını AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’na vererek genç çiftlere takdim etmesini rica etti.

Bu bölümde konuşan Milletvekili Ayvazoğlu Bünyamin Erdoğan’ın kendilerinin dava arkadaşları olduğunu,birlikte çalışma imkanları yakaladıklarını ve Bünyamin’in hoş görüsü,çalışkanlığı ve beyefendiliği ile örnek bir genç olduğunu,gelin Damla Nur Kırman’ın da tıpkı Bünyamin gibi örnek bir genç kızımız olduğunu,bu vesile ile bu iki örnek gencin mutluluklarına tanıklık etmek istediği için bu akşam salonda bulunduğunu ifade etti.

Milletvekili Ayvazoğlu daha sonra yuvayı dişi kuş yapar ilkesinden hareket ederek evlilik cüzdanını yuvanın temel direği olan gelin Damla Nur Kırman’a takdim etti.

Genç çiftlerin giriş dansları ile devam eden düğün töreninde daha sonra takı töreni ve yaş pasta töreni gerçekleştirildi.Özellikle Takı Töreninde düğün törenine katılan davetliler çok uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftleri hem tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar.

ONAY ŞAHİN’DEN MUHTEŞEM BİR KONSER

Genç çiftlerin düğün törenlerinin ikinci bölümünde Onay Şahin Konseri gerçekleştirildi.

Ulusal Müzik Dünyasında Karadeniz Müziğini çok büyük bir başarı ile temsil eden,Sanatçı kimliğinin yanı sıra beyefendiliği,alçakgönüllülüğü,mütevazi yapısı ve hoşgörüsü ile toplumda herkesin çok büyük bir beğenisini kazanmayı başaran Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Onay Şahin her zaman olduğu gibi muhteşem bir sahne performansı ile hayranları ile buluştu.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Onay şahin birbirinden güzel türküleri hayranları için seslendirirken aynı zamanda birbirinden güzel horon havaları ile misafirlerin gönüllerince eğlenmelerini sağladı.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerinin son bölümünde ise orkestra tarafından öçalınan birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde davetliler gönüllerince eğlendiler.

Genç çiftlerin düğün törenleri aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

,Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en anlamlı ve en güzel kararlarını veren Bünyamin & Damla Nur Erdoğan çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Damla Bünyamin' Masal Düğün

İlginizi Çekebilir