Damlanur İle Bünyamin'den Düğüne Davet

Damlanur İle Bünyamin

İlçemiz Taşkıran Mahallesinden Bünyamin Erdoğan ile Damlanur Kırman Arsin Nisra Park Restaurant’ta gerçekleştirilecek olan düğün törenine tüm dostlarını davet ediyor.

Genç çiftlerin Düğün Törenleri 5 Şubat 2023 Pazar Günü saat 18.00’da Trabzon Nisra Park Düğün Salonunda gerçekleştirilecek.

Düğün Töreninde saat 18.00’da genç çiftlerin Resmi Nikah Törenleri gerçekleştirilecek.Saat 19.00’dan itibaren ise Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Onay Şahin muhteşem bir konsr ile düğüne katılan davetliler ile buluşacak.

Uzungöl Turizminin sevilen genç isimlerinden AK PARTİ Çaykara Gençlik Kolları Başkanı,Taşkıran Mahallesinin sevilen isimlerinden Talat(Kemalettin)& Evşen Erdoğan çiftinin yakışıklı oğulları Bünyamin ile İlknur Korkmaz&Şevket Kırman çiftinin dünyalar güzeli kızları Damlanur Gönül Dostlarına şu şekilde sesleniyorlar.

“Bir Ömür Boyu Birlikteliğe imza atacağımız hayatımızın bu en özel gecesinde tüm gönül dostlarımızı mutluluğumuzu birlikte paylaşmaya davet ediyoruz.”

Genç İş Adamı Bünyamin Erdoğan ayrıca Sosyal medyadan yayınladığı mesaj ile gönül dostlarını düğün törenine davet etti.

İşte o mesaj:

Değerli büyüklerim ve arkadaşlarım; 

Ebedi sevgi için başladığımız bu yolculuğun en değerli anında sizleri de yanımızda görmekten onur duyacağız. Yoğunluktan dolayı arayamadığım, davetiye iletemediğim olduysa şimdiden aflarına sığınıyorum. 

Genç çiftlerin düğün törenleri için Taşkıran Mahalle Merkezinden saat 16:30 da araçlar hareket edecek.

DÜĞÜN

TARİH:05.02.2023 PAZAR

SAAT:18.00

YER:Nisra Park Düğün Salonu-Sahil Yolu üzeri Arsin/Trabzon

İLETİŞİM:

Bünyamin Erdoğan-0 542 6544261

 



Anahtar Kelimeler: Damlanur Bünyamin' Düğüne Davet

İlginizi Çekebilir