Dayanışma Yemeğinde Buluştular

Dayanışma Yemeğinde Buluştular

Ankara´da Yaşayan, Trabzon İli Çaykara İlçesi Solaklı Vadisi ve Mahalleleri Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma Gençlik ve Spor Derneği, üyelerini yemekte buluşturdu.

Ankara´da yaşayan Çaykaralılara sosyal ve kültürel hizmet veren, Trabzon İli Çaykara İlçesi Solaklı Vadisi ve Mahalleleri Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma Gençlik ve Spor Derneği 18 Kasım Cuma günü dernek üyelerine ve hemşerilerimize kaynaşma amaçlı yemek düzenledi. 

Yemeğe, Ankara´da ikamet eden, Solaklı Vadisinden olan hemşerilerimiz katıldı. Yemekli yapılan toplantıda bol bol hasret gideren, hemşerilerimiz, bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar. 

/resimler/2016-11/20/1149494431718.jpgPrograma katılan hemşerilerimize hitap eden Dernek Başkanı Aydın Demir, düzenlenen geceye katılan hemşerilerine teşekkür ederek konuşmasına başladı. Memleketlerinden uzakta olduklarını, bu tür etkinliklerle bu uzaklıkları yakınlaştırabileceklerini, memleket hasretini azaltabilecekleri ve dayanışma içerisinde olabileceklerini, ve bundan sonra dernek olarak her ay 1 etkinlik düzenleyeceklerini, kaynaşmanın en üst düzeye çıkarılması için her türlü gayreti göstereceklerini,ifade etti./resimler/2016-11/20/1150285369978.jpgProgramda yöre yemekleri ikram edildi. 15 Temmuz gazilerinden hemşerilerimiz de programa katılarak o gece yaşadıklarını hemşerilerimizler paylaştılar. Yöre oyunlarından sonra program sona erdi. 24 Aralık´ta aynı yerde daha geniş katılımlı ve yöre sanatçılarının katılımlarıyla bir program daha düzenlenecektir.

Haber:Çaykara Gündem gazetesi 



İlginizi Çekebilir