Daynex Mesleki Eğitim ve Uygulama Merkezi Trabzon'da Açılıyor

Daynex Mesleki Eğitim ve Uygulama Merkezi  Trabzon

Çaykara’lı Bilişim Teknolojileri Uzmanı Tahsin Dinçer’in sahibi olduğu Daynex Yazılım A.Ş.Mesleki Eğitim ve Uygulama Merkezi Trabzon Yomra’da Eğitime başlıyor.

TRABZON’DAN DÜNYAYA AÇILAN DİJİTAL KAPI

Çaykara’lı Bilişim Teknolojileri Uzmanı Tahsin Dinçer’in sahibi olduğu Daynex Yazılım A.Ş.Mesleki Eğitim ve Uygulama Merkezi Trabzon Yomra’da Eğitime başlıyor.

İlçemiz Ataköy Mahallesinden Bilgisayar Yazılım Uzmanı Tahsin Dinçer tarafından kurulan Daynex Yazılım A.Ş. Mesleki Eğitim ve Uygulama Merkezi 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı itibarı ile Trabzon ve Çaykara öğrencisine hizmet vermeye başlayacak.

Lise  seviyesin yoğunlaştırılmış Mesleki Eğitim ve gençlerin ücretlendirildiği uygulama kapsamında başvurular 4 temmuz 2022 tarihinde başlıyor.

Bilgisayar kullanımı konusunda altyapısı olan Gençleri tespit etmek,bu gençleri kaliteli ve nitelikli örgün ve yaygın eğitim ile lise eğitimlerini tamamlayarak hem bir Yüksek Öğretime hem sosyal hayata hem de İş Dünyasına hazırlamak amacı ile yola çıkan Çaykara’lı Hemşerimiz Tahsin Dinçer,Bilgisayar konusundaki altyapı ve birikimini Trabzon ve Çaykara gençlerine aktarabilmek ve öğrencilerimizin bilgisayar kullanımı anlamındaki yeteneklerini ortaya çıkarabilmek sevdası ile Trabzon Yomra’da Eğitim hayatına atılıyor.

Çaykara İlçesine Hizmet verebilme konusunda sevdalı olan ve Yaklaşık 1 sene önce Çaykara İlçesinde Daynex Yazılım Şirketi ile ilgili bir ofis kurmaya çalışan İş Adamı Tahsin Dinçer yer bulamadığı için bu hizmeti Çaykara’ya kazandıramamıştı.Çaykara İlçesinde yer bulma konusundaki çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Tahsin Dinçer,2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Çaykara İlçesinde de bu okulu açmakta son derece kararlı.

Bu konuda Cevdet Sunay MTAL ile birlikte çalışan Çaykara’lı İş Adamı Tahsin Dinçer’in katkıları  ile Okul Müdürü Osman Terzioğlu’nun gayretli çalışmaları  Destek ve katkıları ile 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı itibarı ile Bilişim Teknolojisi alanında öğrenci alımı gerçekleştirecek.

Daha önce İstanbul ve Niğde’de açmış olduğu Eğitim yuvaları ile gençleri Bilişim Teknolojileri alanında yetiştiren ve yetiştirmeye devam eden  Daynex Şirketi Üçüncü Merkezini Trabzon Yomra’da açıyor.

ALANINDA TRABZON İLİNDE BİR İLK

Trabzon Yomra’da Çaykara’lı İş Adamı Tahsin Dinçer yönetiminde Sorumlu Müdür Sevda Sahnecioğlu ve Bölüm Sorumlusu Bestinigar Tüfekçi yönetiminde  gençlere bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri alanında hem kaliteli bir Eğitim hem de iş imkanı sunabilme anlamında yola çıkan Daynex Firması Trabzon İlinde ilk defa bilgisayar altyapısı anlamında Bir Mesleki Eğitim ve Uygulama Merkezini Trabzon öğrencisinin hizmetine sunmanın tatlı heyecanını yaşıyor.

DAYNEX MESLEKİ EĞİTİM VE UYGULAMA MERKEZİNİ TANIYALIM

,Daynex Mesleki Eğitim ve Uygulama Merkezine Başvuru yapabilmek için öncelikle öğrencilerin ortaokul mezunu olmaları daha sonra ise Mesleki Eğitim Merkezine Başvuruda bulunmaları gerekiyor.

9. Sınıfa başlayacak öğrenciler haftanın 1 günü Okulda Teorik Dersler alırken haftanın 4 günü ise Pratik Eğitim için Daynex Mesleki Eğitİm Merkezinde uygulamalı eğitim görecekler.

Liselerin diğer bölümlerinde okuyan öğrenciler de Alan Değişikliği kapsamında 10. Sınıftan itibaren Bilişim Teknolojileri alanını tercih ederek Daynex ile birlikte Bilişim Teknolojileri alanında Epğitim görmeye başlayabilecekler.

Öğrenciler 10. Sınıf itibarı ile Meslek Dalı anlamında seçimlerini yapacaklar ve bu alanda eğitim görmeye devam edecekler.

ÖĞRENCİLERİN YÖNLENDİRİLECEKLERİ BÖLÜMLER

Okulda öğrenciler 10. Sınıftan itibaren ilgi ve yetenekleri doğrultusunda aşağıdaki bölümlere yönlendirilecekler.

1-Web Pratik Tasarım

2-Dijital Pazarlama

3-Bilişim Teknolojileri Web yazılımı

Sadece bu kadarı ile de kalmıyor.Öğrenciler bu okulda Eğitim görürken

1-Google Uzmanı

2-Video Çekim ve Yükleme

3-Fotoğraf Çekimi

4-Satış ve Pazarlama

5-Diksiyon Eğitimi gibi bir çok konuda eğitim alarak hem bir üst öğrenime hem sosyasl hayata hem de meslek hayatına hazırlık yapmış olacaklar.

11.SINIF SONUNDA KALFALIK,12. SINIFIN SONUNDA USTALIK BELGESİ

Okullarda teorik,işletmede ise pratik eğitim alan öğrenciler katılacakları sınavlarda başarılı olmaları durumunda 11. Sınıfın sonunda Kalfalık Belgesi,12. Sınıfın sonunda ise Ustalık Belgesi ve Lise Diploması ile Lise öğrenimlerini tamamlamış olacaklar.

DEVLET DESTEKLİ EĞİTİM

Devlet Destekli Eğitim ortamı içerisinde öğrenciler bu okulda öğrenim gördükljeri sürece 9,10 ve 11. Sınıflarda Asagari Ücretin %30’u,12. Sınıfta ise Asgari Ücretin % 50’si oranında ücret alarak hem okuyacak hem de ekonomilerine katkı sağlayacajklar.

ÜÇ AYRI SİGORTA

Devlet Destekli bu proje kapsamında Bu okulumuzda eğitim gören öğrencilerimiz

1-İş Kazası

2-Meslek Sigortası

3-Genel Sağlık Sigortası

Haklarından yararlanacaklar.

İŞ İMKANI

Ülke genelinde çok önemli projelere imza atmayı başaran Daynex Yazılım Şirketi okulda alanında başarılı olan öğrencilerine okullarından mezun olmalarının ardından İş imkanı da sağlıyor.

KAYIT KABUL ŞARTLARI

Daynex Yazılım A.Ş.Mesleki Eğitim ve Uygulama Merkezi için 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı  başvuruları  4 Ekim 2022 tarihi itibarı ile başlıyor.

Her hangi bir ortaokuldan mezun olan öğrenciler Halk Eğitim Merkezleri Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezinde Bilişim Teknolojileri alanında  Başvuruda bulunarak bu okulumuzun öğrencileri olabilecekler.

www.daynex.com.tr

info@daynex.com.tr

0541 9166603 numaralı telefondan iletişime geçilebilir.



İlginizi Çekebilir