Demirkapı Mahallesi Kısmetli Belediyesi Oldu

Demirkapı Mahallesi Kısmetli Belediyesi Oldu

Başrollerinde Hüseyin Avni Danyal ve Fulya Zenginer´in yer aldıkları ?Seni Seven Ölsün? dizisinin çekimleri Çaykara (Haldızen) Demirkapı Mahallesinde devam ediyor.

Başrollerinde Hüseyin Avni Danyal ve Fulya Zenginer´in yer aldıkları ?Seni Seven Ölsün? dizisinin çekimleri ilçemizin doğa harikası yeri olan Çaykara (Haldızen) Demirkapı Mahallesinde devam ediyor. Filmin senaryo gereği Demirkapı Mahallesi ?KISMETLİ BELEDİYESİ? ne dönüştürüldü. /resimler/2016-6/8/1108315702987.jpgÜlkemizin ve Karadeniz´in en önemli turizm merkezlerinden olan Uzungöl ve Haldizen Vadisinde ?Seni Seven Ölsün, Dizisinin çekimleri için son dönemlerde hummalı bir çalışma var. 

Yapımcılığını Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yiğit Alp´in yaptığı başrollerini Hüseyin Avni Danyal (Trabzonlu) ve Fulya Zenginer´in yaptığı SENİ SEVEN ÖLSÜN adlı sinema filmi çekimleri devam ediyor. Demirkapı Mahallesi aşağı Mevkii´nde bulunan yerleşim yerinde hazırlık olarak dış yüzeyi beton olan evler ahşap kaplatıldı. Elektrik telleri yere aldırıldı. Bakkal fırın ve senaryo gereği KISMETLİ BELEDİYESİ binası oluşturuldu. Dizinin çekimleri aralıksız devam ediyor. Dizide rol alan sanatçılar Demirkapı mahallesindeki bulunan Yedigöller otelde kalmakta olup aşağı ve yukarı mahalledeki bazı evler dizayn edilip kullanılmakta, mahalle sakinlerinin bazılarına da filmde rol verilmektedir. /resimler/2016-6/8/1109044297466.jpgBaşta Trabzon, Çaykara Uzungöl, Yedigöller olarak bilinen Demirkapı´nın tanıtımında önemli katkı sağlayacak olan filmden dolayı yapımcı Mehmet Yiğit Alp´e yöre halkı teşekkür ediyor. Dizininin Çekimleri Demirkapı Mahallesinde Ramazan ayı sonuna kadar devam edeceği öğrenildi./resimler/2016-6/8/1112522739316.jpgHaber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir