Demirkapı Muhtarı Keleş ve Ekibi Mazbatalarını Aldı

Demirkapı Muhtarı Keleş ve Ekibi Mazbatalarını Aldı

Demirkapı Muhtarı Keleş ve Ekibi Mazbatalarını Aldı

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen 2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda Demirkapı Mahallesi Muhtarlığı görevine seçilen Muhtar Naci Keleş ve ekibi Çaykara İlçe Seçim Kuruluna gelerek Mazbatalarını İlçe Seçim Kurulu Müdürü Selma Yalçın’dan aldı.

Çaykara İlçesinde Seçimi kazanan Muhtarlar mazbatalarını 4 Nisan 2024 Perşembe günü almışlardı.

Demirkapı Mahallesinde ise seçim sonuçlarına itiraz gelmişti.Seçimde yarışan Muhtar Adaylarından Naci Keleş 161 oy,Rakibi Nurettin Alkan ise 157 oy almıştı.

Muhtar Adayı Nurettin Alkan’ın itirazını değerlendiren Çaykara İlçe Seçim Kurulu Seçim Sonuçlarının 161-157 olarak Tescil edilmesine karar verdi ve seçimi kazanan Muhtar Naci Keleş’i Çaykara İlçe Seçim Kuruluna davet ederek Mazbatasını takdim etti.

Muhtar Naci Keleş ile birlikte Köy İhtiyar Heyetine seçilen Yılmaz Yüce,Ali Osman Çakmak,Mehmet Keleş ve Veysel Yıldız da mazbatalarını alarak Resmi olarak görevlerine başladılar.

Demirkapı Muhtarı seçilen Naci Keleş ve Ekibi Mazbatalarını aldıktan sonra Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makamında ziyaret ederek hem Belediye Başkanlığı görevine seçilmesi sebebi ile Hayırlı Olsun dileklerini ilettiler hem de Başkan Tok’a Mahalle ile ilgili taleplerini ilettiler.

Muhtar Keleş ve ekibi daha sonra AK Parti Çaykara İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ile görüştüler.



İlginizi Çekebilir