Demirkapı Muhtarı Keleş,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkan Adayı

Demirkapı Muhtarı Keleş,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkan Adayı

11 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Çaykara Muhtarlar Derneği Olaşan Genel Kurulu için ilk aday Demirkapı Muhtarı Naci Keleş oldu.

11 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Çaykara Muhtarlar Derneği Olaşan Genel Kurulu için ilk aday Demirkapı Muhtarı Naci Keleş oldu.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Demirkapı Mahallesi Muhtarı Naci Keleş,11 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Çaykara Muhtarlar Derneği Seçimli Olağan Genel Kurulunda ekibi ile birlikte Yönetime aday olduğunu ifade etti.

Çaykara Muhtarlar Derneği olarak genç ve dinamik bir ekip ile ve Çaykara İlçemize yeni hizmetler taşıma sevdası ile yola çıkmaya hazır olduklarını ifade eden Demirkapı Muhtarı Naci Keleş,Başta en son Dernek Başkanlığı Görevini yürüten Soğanlı Muhtarımız Engin Yazıcıoğlu ve ekibi olmak üzere Çaykara İlçesinde görev yapan tüm Muhtarlar Derneği Başkan ve üyelerinin Çaykara İlçesine çok güzel hizmetler sunduklarını,bu hizmetler için hepsine minnet borçlu olduklarını şimdi ise Genel Kurulun takdir etmesi durumunda yepyeni bir ekip ve yeni bir heyecan ile Çaykara İlçesine hizmet verme sevdası yolunda yola koyulacaklarını sözlerine ekledi.

Genel Kurulda başka adayların da olabileceğini ifade eden Demirkapı Muhtarı Keleş,bu yarışın bir hizmet sevdası yarışı olduğunu,herkesin ortak sevdasının Çaykara İlçesine daha iyi hizmet verebilmek olduğunu bu anlamda Çaykara Muhtarlar Derneğinin her Genel Kurulunda olduğu gibi sevgi,saygı ve hoşgörü ortamı çerçevesinde Genel Kurul sonunda tüm muhtarların bir arada kucaklaşacağı bir Genel Kurul olacağından kuşkusunun olmadığını sözlerine ekledi.

Demirkapı Muhtarı Naci Keleş Gazetemiz aracılığı ile Çaykara İlçesinde görev yapan Muhtarlara da bir mesaj yayınladı.

İşte Muhtar Keleş’in mesajı:

Saygıdeğer Çaykara Muhtarlar Derneği üyeleri.

Kıymetli muhtar arkadaşlarım. 

11. 01. 2023 tarihinde yapılacak olan Çaykara Muhtarlar Derneği Seçimli Olağan Genel Kurulunda Dernek Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğumu saygılarımla takdirlerinize sunuyor ve ilan ediyorum. 

Genel Kurulun Çaykara’ mıza ve Muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyor. 

Siz dernek üyelerimizi saygıyla selamlıyorum. 



Muzaffer zengin
21.12.2022 17:13:16
Köyümüz DEMİRKAPI mahallemize uzungöl ve çaykaranıza yapacağınız hizmetler için başarılar dilriear dilerim selamlar

İlginizi Çekebilir