Demirkapı´da Dinmeyen Gözyaşları!

Demirkapı´da Dinmeyen Gözyaşları!

Çaykara Demirkapı Mahallesinden 37 Yaşındaki Ramus Yüce ile akrabası 43 Yaşındaki Emine Yüce (Üstün)´ün vefat etmesi sevenlerini yasa boğdu.

Çaykara Demirkapı Mahallesi, 1 gün ara ile biri 37, diğeri 43 yaşında aynı akraba olan genç yaşta hayatlarını kaybeden Ramus Yüce ile Emine Yüce (Üstün)´ü ağlıyor. 

37 Yaşındaki Ramus Yüce Halil Yüce´nin oğluydu yaklaşık 3 yıldır amansız hastalıkla mücadelesini kaybederek hayata genç yaşta veda etti. Cenazesi Of merkez Camii´nde kılınan cenaze namazından sonra aynı yerdeki aile mezarlığına defnedildi. 

1 gün önce ölen 37 yaşındaki Ramus Yüce´nin  akrabası olan ve Ulucami Mahallesine evli olan 43 yaşındaki Emine Yüce (Üstün)´ün kardeşi Abdurrahman Yüce  2 yıl önce yine amansız hastalığına yenik düşerek genç yaşta hayatını kaybetmişti. Emine Yüce (Üstün)´ün kaderi de kardeşi gibi oldu. O da yakaladığı amansız hastalığına yenik düştü ve genç yaşta hayata veda etti. Demirkap ve Ulucami Mahallelerinde çok sevilen biri olan rahmetli Emine Yüce son yolculuğunda tüm sevenlerini ağlattı. 

Trabzon İskenderpaşa Camii´nde çok yoğun kalabalıkla kılınan cenaze namazının ardından babasının yanında Bostancı mezarlığına son yolculuğuna gözyaşları arasında defnedildi. 

Hüzünleri, sevinçleri, acı ve yıkımlarıyla, mücadeleleriyle bu dünyada yaşadıklarını ve tüm sevenlerini geride bırakarak genç yaşta aramızdan ayrıldılar. 

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak Ramus Yüce ve Emine Yüce (Üstün)´e  Allah´tan rahmet, geride kalan kederli ailelerine  sabırlar dileriz. 

İrtibat:

Halil Yüce (Babası) : 0538 200 06 44

Abdurrahman Üstün (eşi):0535 601 08 69 



İlginizi Çekebilir