Demirkapı´da Yangın Korkuttu

Demirkapı´da Yangın Korkuttu

Demirkapı Mahallesinde Meydana Gelen Yangında Bir Ev Tamamen Kül Oldu

İlçemiz Demirkapı Mahallesinde meydana gelen yangında bir ev tamamen kül oldu. Vatandaşların yoğun çabaları sonucunda yangının  diğer evlere sıçraması önlendi.Edinilen bilgilere göre 26 Ekim Perşembe Günü Saat 15.45 sıralarında Abdullah Yeşilçiçek´e ait olan ahşap ev kendiliğinden yanmaya başladı.Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın anında büyüdü ve bütün evi sardı.Çevrede bulunan vatandaşlar anında itfaiyeye haber verdiler ve yangın söndürme çalışmasına koştular.

Vatandaşların tüm çabalarına rağmen ev tamamen kül oldu.Ancak vatandaşların yoğun çabaları sonucunda yangının diğer evlere sıçraması önlendi./resimler/2017-10/26/1658056273353.jpgEdinilen bilgiye göre Abdullah Yerşilçiçek İlçemiz Çambaşı Mahallesinde ikamet ediyor.Demirkapı Mahallesindeki ev ise boş ve kullanılmıyor.

Merhum Abdullah Yeşilçiçek´in Oğlu İbrahim Yeşilçiçek uzun seneler KTÜ´de görev yaptıktan sonra emekli olmuştu. Yangının evi kısa sürede kül haline getirmesi sebebi ile İtfaiye yangına yetişemedi. Çaykara ve Uzungöl´de Bulunan itfaiye araçları olay yerine gelerek yangının etrafda bulunan evlere siçramasını önledi.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Demirkapıu Yangın Korkuttu

İlginizi Çekebilir