Demirli´de Abdullah Sever Ağlattı

Demirli´de Abdullah Sever Ağlattı

İlçemiz Demirli Mahallesinden Abdullah Sever(Bardak) 23 Aralık 2018 Pazar Akşamı geçirmiş olduğu ani rahatsızlık sonucu kaldırıldığı Hastanede hayatını kaybetti.

İlçemiz Demirli Mahallesinden Abdullah Sever(Bardak)  23 Aralık 2018 Pazar Akşamı geçirmiş olduğu ani rahatsızlık sonucu kaldırıldığı Hastanede hayatını kaybetti.

23 Aralık 2018 Pazar Günü gün boyu Uzungöl´de olan ve arkadaşları ile birlikte zaman geçiren Abdullah Sever Akşam saatlerinde özel arabası ile evine hareket etti.

Evinde rahatsızlanan Abdullah Sever derhal 112 Acil Servis aracı ile Çaykara Doktor Mehmet İlhan Durgun Devlet Hastanesine kaldırıldı.Buradan Of Devlet Hastanesine kaldırılan Abdullah Sever burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bir süredir kanser tedavisi gören Abdullah Sever´in ani ölümü Hem Demirli Mahallesinde hem de Çaykara İlçemizde çok büyük bir üzüntü yarattı.

Arkadaşları,komşuları ve çevresi tarafından çok sevilen bir insan olarak yaşayan Abdullah Sever´in beklenmeyen ölümü Çaykara İlçemizde matem havasının oluşmasına sebep oldu.

Merhum Abdullah Sever 23 Aralık 2018 Pazartesi Günü  İkindi namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Merhum Abdullah Sever Abimize Allah´tan Rahmet başta kederli ailesi olmak üzere Tüm Çaykara Halkımıza Baş Sağlığı Dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Abdurrahman Sever-Oğlu-0 532 4270097

Yılmaz Sever-Oğlu-0 507 8370324



İlginizi Çekebilir