Demirli´ye Ünye´li Gelin

Demirli´ye Ünye´li Gelin

İlçemiz Demirli Mahallesinden Burhan Uzan Ünye´den Zeynep Durgun İle Hayatını Birleştirdi.

Demirli Mahallesinden Burhan Uzan ile Ünye´den Zeynep Durgun 22 Ekim 2017 Pazar Günü Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu mutluluğa ?EVET ? dediler./resimler/2017-10/23/0948317623311.jpgGenç çiftlerin düğün törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Mıhammet Selçuk ile Ünye ve Çaykara İlçemizden gelen yüzlerce davetli katıldı.

RESMİ NİKAH TÖRENİ

Genç çiftlerin resmi nikahları Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kıyıldı.Genç Çiftlerin Nikah Şahitlikleri ise Gelinin Abisi Mustafa Durgun,Zeynep Durgun,Osman Yavuz,Abdullah Uzan ve Mücahit Uzan tarafından yapıldı./resimler/2017-10/23/0949373405822.jpgNikah Töreninde bir konuşma yapan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Gelin ve Damada evlilikte mutlu olabilmenin 4 S Şartından söz etti.

Evlilikte sevgi,saygı,sabır ve sadakat olduğu sürece o evliliğin bir ömür boyunca dimdik ayakta kalacağını anımsatan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok bir ömür boyunca birbirlerini anlayacakları bir ömür yaşamalarını temenni etti./resimler/2017-10/23/0950345438194.jpgEvlilikte eşlerin birbirlerinin kusurlarını görmemeye çalışmalarını hatta bunun tam aksine birbirlerinin kusurlarını kapatmaya çalışmaları gerektiğini anımsatan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok gelin ve damattan memlekete faydalı hayırlı nesiller yetiştirmelerini tavsiye etti.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından daha sonra Damada dinimizin temel direği Kur´an-ı Kerim ve bağımsızlığımızın sembolü Bayrağımız hediye edildi.

Belediye Başkanı Hanefi Tok daha sonra evlilik cüzdanını Gelinin Abisi Mustafa Durgun´a takdim etti,Gelinin abisi de Evlilik Cüzdanını Kardeşi Zeynep Uzan´a takdim etti.

EROL AKYÜZ VE DURSUN AKYÜZ BÜYÜLEDİ

Genç çiftlerin düğün törenlerinde tüm Uzungöl düğünlerinde olduğu gibi Erol Akyüz ve Dursun Akyüz sahne aldılar.Birbirinden güzel ve eğlenceli türküleri ve oyun havaları ile düğüne katılan davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağlayan sanatçılarımızın bu muhteşem performansı davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Yaş pasta ve de takı töreni ile devam eden düğün töreninde özellikle takı töreninde düğüne katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadı tebrik etmiş oldular hem de mutluluklarına ortak olmuş oldular.

EĞLENCE GEÇ SAATLERE KADAR DEVAM ETTİ

Genç çiftlerimizin düğün törenleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken düğüne katılan davetliler unutamayacakları muhteşem bir gece yaşadılar./resimler/2017-10/23/0951419189580.jpgGenç çiftlerimizin düğün törenleri fotoğraf çekimi ile son buldu.

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Genç Çiftlerimiz Sevgili Zeynep & Burhan Uzan çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,Gelin ve Damada sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler: Demirli Ünye Gelin

İlginizi Çekebilir