Demokrasi ve Milli Birlik Turnuvası Nefes Kesiyor

Demokrasi ve Milli Birlik Turnuvası Nefes Kesiyor

Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Tarafından Gerçekleştirilen "Demokrasi ve Milli Birlik" Turnuvası Nefes Kesen Maçlara Sahne Oluyor

Akademik başarılarının yanı sıra öğrencilerimize yönelik olarak gerçekleştirilen sosyal ve kültürel etkinlikler anlamında da Trabzon İlimizde Lider İlçe konumunda olan Çaykara İlçemizde bir örnek etkinlik daha Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesinden geldi.

Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında öğrenciler arasında halı saha futbol turnuvası düzenlendi./resimler/2018-3/9/1116260524888.jpgOkul bahçesinde bulunan halı sahada düzenlenen turnuvaya öğrenciler çok büyük bir ilgi gösterdiler.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Turnuvasında karşılaşmalar 05 Mart 2018 tarihinde başladı ve de Turnuva  29 Mart 2018 tarihine kadar devam edecek.

ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

Okulda bir şölen havasında gerçekleştirilen Turnuvaya hem Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi hem de Çaykara Anadolu Lisesi öğrencileri çok büyük bir ilgi gösteriyor./resimler/2018-3/9/1116488962855.jpgÖğrenciler kendi aralarında oluşturdukları takımlar ile turnuvaya çok büyük bir renk katarken bir yandan da okul içerisinde oluşturdukları rekabet ortamı ile turnuvaya katılan her takım kendisine bir taraftar topluluğu oluşturdu.

Maçlar esnasında öğrenciler sahada ter dökerken onlara destek veren arkadaşları ise saha kenarındaki slogan ve tezahüratları ile sahada mücadele eden arkadaşlarına destek veriyorlar.

ÖĞRETMENLER HEM YÖNETİYOR HEM DE OYNUYOR

Öğrencilerimiz ile her anlamda birlikte olan öğretmenlerimiz turnuvada da öğrencilerimizi yalnız bırakmıyor.

/resimler/2018-3/9/1117178807128.jpgBir yandan sahada oynanan karşılaşmaları yöneten öğretmenlerimiz bir yandan da turnuvaya katılan takımlarda yer alarak öğrencilerimiz ile birlikte sahada ter döküyor.

Çaykara Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Zihni Boz ile Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fatih Yılmaz sahada öğrencilerimiz ile birlikte oyuncu olarak mücadele ediyorlar.

BOZOĞLU FUTBOLDA DA İDDİALI

Örnek Eğitimciliğinin yanı sıra Çaykara  İlçemizde gerçekleştirilen her türlü Sosyal ve Sportif aktivitelerde hep en ön sırada görmeye alıştığımız Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Zihni Boz Futbol Turnuvasında da öğrencilerinin başında sahaya çıktı ve oyuncu olarak turnuvada mücadele ediyor./resimler/2018-3/9/1117438495129.jpgÇaykara İlçemizde özellikle Masa Tenisi alanında lider konumunda olan ve de son iki yıl içerisinde Of ve Çaykara İlçelerimizde Masa Tenisi Turnuvalarında kazanılmadık zafer bırakmayan Müdür Baş Yardımcısı Bozoğlu 09 Mart 2018 Perşembe günü oynanan ve de 4-4 berabere biten Grup Müsabakası karşılaşmasında bir gol attı bir asist yaptı ve de bir topu da direkten döndü.

İlerleyen yaşına rağmen öğrencilerine yani fidan gibi delikanlılara adeta taş çıkartan ve de performans olarak öğrencilerinden hiç de geride kalmayan Öğretmenimiz Zihni Boz Eğitimci olarak bizim çok iyi bildiğimiz bir gerçeği bizlere bir kere daha anımsatmış oldu.

?Öğretmenlik dört duvar arasında yapılan bir meslek değildir.İyi bir öğretmen hayatının her alanında öğrencileri ile birlikte olmalı ve de öğrencilerinin dünyasını paylaşmalıdır.İyi bir öğretmen pasif olarak öğrencilerini yönlendirmeye çalışmamalı aktif olarak öğrencilerinin dünyasının içerisinde yer almalıdır.Çünkü Eğitimin olmazsa olmaz ilkesidir.Çocukların en önemli ihtiyacı Ebeveynlerinin ve de öğretmenlerinin dünyalarını aktif olarak paylaşmalarıdır.Pasif olarak dışarıda kalmaları değildir?

Teşekkürler Sevgili Zihni Boz?Bu ilkeyi bizlere bir kere daha anımsattığın için?

ÖZKURT-ÖĞRENCİLERİMİZİ HER ALANDA YETİŞTİRİYORUZ

Okulda sadece Akademik başarıyı hedeflemediklerini öğrencilerinin sosyal,kültürel ve de sportif alanlarda da çok iyi yetişebilmeleri için Okul İdaresi ve de öğretmen arkadaşları ile birlikte çok büyük emek harcadıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Arif Sami Özkurt okulumuzun yönetimde olduğu gibi Eğitim öğretim ve de Sosyal Projeler anlamında üzerlerine düşen sorumluluğu mükemmel bir şekilde yerine getirdiğini ifade etti.

Okulda Sosyal Projeler anlamında bir çok etkinlik gerçekleştirdiklerini anımsatan Müdür Özkurt Sportif ve Kültürel faaliyetlerin öğrencilerimizin gelişimlerini sağlıklı bir şekilde tamamlamaları için son derece önemli olduğunu  okulda gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerde öğrencilere kabiliyetlerine göre çeşitli görevlerin verildiğini ve de bu şekilde öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya çıkararak oileride yeteneklerine uygun yönlendirme çalışmaları nın hedeflendiğini sözlerine ekledi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündewm Gazetesi



İlginizi Çekebilir