Depremzede Aileleri Trabzonspor İle Buluştu

Depremzede Aileleri Trabzonspor İle Buluştu

Çaykara Uzungöl’de misafir olarak ikamet eden Depremden zarar gören aileler Trabzobnspor Basel UEFA Avrupa Ligi Play Of maçını tribünden izlediler.

Trabzonspor Futbol Kulübünün bu karşılaşmanın tüm gelirlerini Depremzede ailelere bağışlayacak olması ve bu karşılaşma için tüm Ülkenin Deprem ailelerinin etrafında kenetlenmesi sebebi ile Uzungöl’de ikamet eden depremde zarar gören aileler için Çaykara İlçesinde Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel’in organizasyonunda Depremzede aileleri maça taşıma organizasyonu gerçekleştirildi.

Tüm ailelere tek tek ulaşılarak bu karşılaşmaya gitmek isteyip istemedikleri soruldu.Karşılaşmaya gitmek isteyen 30 civarındaki Depremzede aile Uzungöl BİRLİK A.Ş. Başkanı İdris kyüz’ün katkıları ile minibüsler ile Trabzon’a getirildi.

Trabzonspor Basel karşılaşmasını tribünden takip eden Depremzede aileler maç esnasında tüm tribünler tarafından deprem için yapılan tezahüratlar ve kendi şehirlerinin isimlerinin anons edilmesi ile birlikte tüm Stadyumun tek yürek olması ile duygu dolu anlar yaşadılar.

Aileler maç sonunda aynı minibüsler ile Uzungöl’de konakladıkları otellere geri getirildiler.

Depremzede aile çocuklarından ilkokul dördüncü sınıf öğrencilerinden ve Malatya’danUzungöl’e ailesi ile birlikte gelen Zeynep Seren Bayer Malatya’da korku dolu günler geçirdiklerini Uzungöl’e gelerek rahatladıklarını ifade etti.

Hayatında ilk defa bir maça gittiğini ifade eden Bayer Stadyumun çok etkileyici olduğunu ve bu ortamı daha önce hiç yaşamadığını ifade etti.

Uzungöl’ü ailece çok sevdiklerini ve Uzungöl insanının kendilerine çok sıcak davrandığını ifade eden Bayer burada okula devam etmek istediğini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir