Dernekpazarı İlçesinde Halk Günleri

Dernekpazarı İlçesinde Halk Günleri

Dernekpazarı İlçesinde AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu´nun katılımıyla halk gününde sorunlar masaya yatırıldı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu yaz tatilini İlçelerde halk günü düzenleyerek geçiriyor.

Cumartesi saat 10.00 da Dernekpazarı İlçesi Ak Parti binasında düzenlediği halk gününde ilçenin sorunlarını dinledi.

İlk sırayı alan yol sorunu için: İlimizin çok geniş bir yol ağı var. Çalışmalar aralıksız devam etmekte ancak , hizmet isteyen vatandaş sayımız yaz mevsim normal nüfusun 3- 4 kat fazlası.Belediyelere gelen para  nüfus sayısına göre olduğundan yeterli hizmet sunulamamaktadır. tüm sorunun çözümü 10  yılı bulur dedi.

 İlçe başkanı Zeki Avni Usta İlçedeki çalışmalar ve ihtiyaçlar hakkında  açıklamalarda bulundu.Kentsel Dönüşüm projesi ihalesinin en seri bir şekilde yapılarak ilk kazmanın vurulmasını istedi. Solaklı Vadisinin islah çalışmaları Akköse yol ayırımına kadar yapıldığı, bir
km lik bir  eklenti ile ilçe çıkışına kadar çıkarılmasını istedi. Duple yol çalışmalarının da durduğunu ve akibetinin ne olduğunu sordu.

TİSKİ  çalışmalarının yetersiz olduğunu ve ilçede en büyük sıkıntının bu alanda yaşandığı dile getirildi. Masaya yatırılan sorunlarla ilgili daire amirleri anında  aranarak çözüm üretilmeye çalışıldı.Hazır bulunanlar da bilgi sahibi olmuş oldu.

İlçede yaşanan ana sorunlardan biri de İnternet sisteminin çok yavaş olduğu, sık sık kopmaların meydana geldiği dile getirildi. Tüm talepler Ayşe Hanım ve danışmanı tarafından not edildi.

Sokağa çıktıklarında epilepsi hastası Yusuf Usta kriz geçirerek yere düşmüştü. İlk müdahaleyi Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık yaptı.Ailesi ile de Ayşe hanım ilgilendi. Esnaf ziyareti esnasında halkla da bire bir sohbette bulunup dert dinledi. Bir fırında ekmeğin tadına baktı. Dernekpazarı programını yaşlı ve hasta ziyaretleri ile tamamladı.

HABER: Fahri Düzenli/DERNEKPAZARI



İlginizi Çekebilir