Dernekpazarı ilçesinde Resim Yarışması

Dernekpazarı ilçesinde Resim Yarışması

Okul Öncesi Yıl Sonu Şenliğinde Resim Yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı

İki yıl, Dernekpazarı Ana Okulu tarafından düzenlenen resim yarışması bu yıl  Ahde Vefa 4-6 Yaş Kur´an Kursu ve İbrahim Ağa Anaokulu tarafından  Okul Öncesi Yıl Sonu Şenlikleri  kapsamında düzenlenip Solaklı Çay Bahçesinde gerçekleştirildi. Yoğun izleyici yanında, Teması ?Gelecek Hayallerim? olarak belirlenen "Dernekpazarı Çocuk Resim Yarışması" nda çocuklar gönüllerince eğlendi ve gelecek hayallerini resmettiler.

Çocukların resim sanatına ve güzel sanatlara ilgisini artırmak, geniş ufuklu, güçlü hayaller sahibi olmaları ve gizli yeteneklerinin açığa çıkmasına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe yoğun ilgi oldu./resimler/2016-5/26/2302194241518.jpgPalyaçolar tarafından sunulan programda  çocukların ilgi ve  neşesi görülmeye değerdi. Yarışma bitip değerlendirmeye geçildiği süreçte Palyaçoların sunduğu birbirinden güzel animasyonlar ve unutulmaya yüz tutan çocuk oyunlarımızın sergilenmesi çocukları eğlendirdiği kadar büyükleri de çocukluk anılarına taşıdığında  çok güzel bir program oldu. İbrahim Ağa Anaokulu ve Ahde Vefa Çocuk Kur´an Kursu ( 4-6 Yaş ) öğrencilerinin ve velilerinin birlikte oynadıkları Halat Çekme, Mendil Kapma, Çuval Oyunu, Sandalye Kapma gibi oyunların sonunda yarışmada dereceye giren ve ayrıca yarışmaya katılan tüm çocuklara özel hediyeler verildi.

Dereceye girenlere ödül olarak Tablet, Resim Çantası, Skutur verildi.Yarışma "Küçük Yaş" ve "Büyük Yaş" olmak üzere 2 kategoride gerçekleştirildi. Küçük Yaş Kategorisinde dereceye girenler, okulları ve ödüllerini verenler şu şekilde :

1.olan Suade Tekmile Boz - İbrahim Ağa Anaokulu ve ödülünü İbrahim Ağa Anaokulu Müdürü Ali Said ABDİOĞLU
2.olan Büşra YEŞİLÇİÇEK - Ahde Vefa Çocuk Kur´an Kursu ( 4-6 Yaş ) ve ödülünü Halk Eğitim Müdürü Ahmet AYDIN
3.olan Ecrin Sevgi AKYOL - Ahde Vefa Çocuk Kur´an Kursu ( 4-6 Yaş ) ve ödülünü Hasan Cansız Kom Lise Müdürü Aziz ÖZKAN takdim etti.

Büyük Yaş Katagorisinde dereceye girenler, okulları ve ödüllerini verenler :
1.olan Rabia KARAKULLUKÇU- İbrahim Ağa Anaokulu ve ödülünü Belediye Başkanı Mehmet AŞIK
2.olan Kayra Berk TOSUN - Ahde Vefa Çocuk Kur´an Kursu ( 4-6 Yaş ) ve ödülünü Milli Eğitim Müdürü Cevdet HACIBEKTAŞOĞLU
3.olan Sevilay BECERİKLİ - Ahde Vefa Çocuk Kur´an Kursu ( 4-6 Yaş ) ve ödülünü İlçe Müftüsü Tercuman ÖZBEK takdim etti. Seçilen eserler sergilenmeye de hak kazandı.

Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen, İbrahim Ağa Anaokulu´ndan Selma YÜCESOY´ ve Ceren DEVECİ´ye (Ahde Vefa Çocuk Kur´an Kursu ( 4-6 Yaş )´ndan değerli hocalarımız Merve TÜRK, Songül AKYOL ve Ayşe GÜNEŞ´e  Hediyelerin temininde katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.

Haber:Fahri Düzenli/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir