Dernekpazarı Dayanışma Vakfı Futbol Turnuvası Başlıyor

Dernekpazarı Dayanışma Vakfı Futbol Turnuvası Başlıyor

Dernekpazarı Köyleri Kültür ve Dayanışma Vakfı (DKV) Futbol Turnuvası İstanbul Zeytinburnu çırpıcı Spor tesislerinde başlıyor.

İstanbul’da bulunan Dernekpazarı Köyleri Kültür Ve Dayanışma Vakfı'nın her yıl düzenlediği mahalleler arası geleneksel Futbol turnuvasında pandemi nedeni ile ara verilmişti. Yasaklar kaldırılınca kalındığı yerden devam etmeye karar verildi.

Bu yıl 6.cısı düzenlenecek turnuva 04/12/2022 tarihinde İstanbul Zeytinburnu İBB.  Çırpıcı Spor tesislerinde başlayacak.  Turnuvamız bu sene 8 takımla katılım sağlayacak Lig usulü tek maç üzerinden 7 hafta sürecek, ilk dörde giren takımlar yarı final ve final oynayacaklar. Turnuvamız toplam 9 hafta sürecektir turnuvaya katılım sağlayan takımlar şu şekildedir. 

Dernekpazarı’ndan 7 takım katılım sağlıyor. 

1-Kondu

2-Çalişanlar(kalanas)

3-Günebakan ( Zenozena)

4- Gülen ( Visir)

5- Yenice ( Mardadas)

6- Yenice ( Mardadiko)

7- Khorıyo Gücü

8- GTD. Gençlik

Bir takımı misafir takım olarak turnuvamıza altık. 8 nolu takım Güngören Trabzonlular Derneği gençlik kolları. İlçemizden takım çıkmayınca komite ve 7 takım temsilcilerimizle beraber, GTD gençlik, misafir olarak turnuvaya alınmasına karar verildi. Bildiğiniz gibi bu turnuvanın güzel bir amacı vardır. Dernekpazarı hemşerilerimizle beraber kaynaşma ve bir birilerini tanımayan gençlerimizi tanımak ve kaynaşmak. Bir diğeri ise Dernekpazarlı olup üniversite okuyan öğrenci kardeşlerimize katkı sağlanmasıdır. Turnuvamızın açılışına tüm Dernekpazarlı hemşerilerimizi, büyüklerimizi kardeşlerimizi (Tarih 4/12/2022 )Pazar günü saat 10:00 da Zeytinburnu çırpıcı Spor tesislerinde bekliyoruz



İlginizi Çekebilir