Dernekpazarı ilçesinde aynı günde 4 cenaze

Dernekpazarı ilçesinde aynı günde 4 cenaze

Dernekpazarı ilçesinde vefat eden Dursun Beşinci, İbrahim Birinci, Hanife Albayrak ve Zeki Usta son yolculuklarına uğurlandı.

Günebakan Mahallemizden Dursun Beşinci ve İbrahim Birinci ile Güney Mahallemizden Hanife Albayrak’ın cenaze namazları Öğlen namazı sonrası, Yeni Cami Mahallemizden Zeki Usta’nın ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının peşinden defnedildiler.

HANİFE ALBAYRAK ‘ IN SON YOLCULUĞU

İlçemiz Güney Mahallesi’nden Merhum Muharrem Albayrak’ın eşi (83) Hanife Albayrak ayak parmağındaki rahatsızlık nedeni ile sürdürdüğü periyodik tedavi için 3 gün yattığı Emperyal Hastanesinde taburcu edileceği gün öksürüğünün arttığı görülüp test yapıldı. Sonuç pozitif çıkınca Haçkalı Baba hastanesine gönderildi.  Orada yattığı bir akşam sonrası akciğerlerinin iflas ettiği teşhisi kondu. Kısa bir süre sonra da vefat etti. Önceden belirttiği isteğine uyularak 09.02.2022 Çarşamba günü öğlen namazı sonrası doğduğu Tüfekçi Mahallesindeki evleri önünde kılınan cenaze namazı sonrası aile mezarlığına defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet dileriz.

Taziye için Albayrak ailesi adına:

Mustafa Albayrak: 0532 425 5948

ZEKİ USTA ALMANYA DA VEFAT ETTİ

Dernekpazarı İlçesi, Yeni Cami Mahallesinden merhum Hüseyin Avni Usta’nın oğlu, Bahçeli Evler Belediye Başkan Yardımcısı, Ali Usta ile İlçemiz AKP Eski ilçe başkanı Zeki Avni Usta’nın, amcası olan Zeki Usta (81)  uzun yıllardır ikamet ettiği Almanya da geçirdiği kalp krizi sonunda 31 Ocak ta kaldırıldığı hastanede verdiği yaşam mücadelesine 07.02.2022 tarihinde nokta koydu. Memlekete getirilen cenazesi bugün (09.02.2022) ikindi namazı sonrası Merkez camii arkasında, Müftü Sinan Taşkıran tarafından kıldırıldı ve Mahalle deki aile kabristanına defnedildi.

Cenazeye Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Başkan Yardımcısı, Temel Şimşek, Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Âşık, Başkan Yrd. Ali Ayaz, Siyası partilerin ilçe başkanları dışında siyası kanattan kimsenin olmayışı dikkat çekerken, siyasette vefasızlık bir kez daha kendini göstermiş oldu.

Merhuma Allah’tan rahmet ederiz.

Ali Usta (yeğeni) Bahçeli evler Bl. Bşk: 0530 667 98 26

Yeğeni, Zeki Avni Usta: 0533 774 99 86

Haber: Fahri DÜZENLİ



Anahtar Kelimeler: Dernekpazarı ilçesinde günde cenaze

İlginizi Çekebilir