Dernekpazarı İlçesinde Gençler Cumhuriyet İçin Pedal Çevirdi

Dernekpazarı İlçesinde Gençler Cumhuriyet İçin Pedal Çevirdi

Dernekpazarı İlçesinde Gençler Cumhuriyet İçin Pedal Çevirdi

      Fahri Düzenli               

      Cumhuriyetimizin kuruluşu ve devamının bizlere kazandırdığı heyecanı gençlerimizle yaşamak ve daha da ileriye taşımak hedefimizdir. Bu kapsamda okullarda da bulunan bisikletleri kullanarak lise ve ortaokul öğrencilerimizin ve katılım sağlamak isteyen ilçemizin gençleri    ile, Dernekpazarı Hasan Cansız Kom Çok Programlı Anadolu Lisesi ve   ortaokul öğrencileri bisiklet sürme etkinliği düzenledi.

13.10.2023 Cuma günü saat 14.30 da öğretmenler eşliğinde yapılan bisiklet sürme etkinliği ile gençlerimizin Cumhuriyet heyecanını diri tutmak Cumhuriyetin bize sağlamış olduğu birliktelik ruhunu yaşayarak öğrenmek ve gelecek nesillere aktarma konusunda bizlere ışık tutmak amacı hedeflenmiştir. Akran öğrenmesi kapsamında gençlerimiz yine kendilerinin organize olacağı bu etkinlikler sayesinde kardeşlik kültürü de gelişmiş olacaktır. Sporun birleştirici ruhunu gençlerimize aktarırken hem sağlıklı nesiller yaratmış  hem de Cumhuriyet sevgisini gönüllerde yeşertmiş olacağız.

Etkinlik belirlenen saatte okul alanında bulunan, İlçemiz Kaymakamı Emre Akçay, Kurum amirleri, öğretmenler ve iştirak eden sivil vatandaşlarla emniyet ve sağlık ekiplerinin kontrolünde start aldı. Belirlenen bitiş noktasına kadar sorunsuz bir şekilde devam etti.

   Projeyi gerçekleştiren beden eğitimi öğretmeni : Sinan Akgün “Yıl boyu farklı projelerle gençlerimizi yetiştirmek ve sağlıklı bir gençlik oluşturmak ana hedefimizdir” dedi.



İlginizi Çekebilir