Dernekpazarı İlçesinde Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi ve Depremzedeler İçin Kermes

Dernekpazarı İlçesinde  Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi ve Depremzedeler İçin Kermes

Dernekpazarı İlçesinde Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi ve Depremzedeler İçin Kermes düzenlendi.

Fahri DÜZENLİ 

 DERNEKPAZARI İLÇESİNDE HALK EĞİTİMİ YIL SONU SERGİSİVE DEPREMZEDELER İÇİN KERMES 

 Dernekpazarı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2022/2023 Eğitim öğretim yılında Usta Öğreticilerimiz Nurcan Taşkın,  Ayşe Akyol,  Mine Demirhan yönetiminde kursiyerlerin  yaptığı çalışmalar içinde yer alan El Sanatları ve Hüsn-i Hat kurslarının yıl Sonu sergisi açılışı Kaymakam Anıl Adıgüzel ve beraberindekilerle birlikte Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi. 

  01 Eylül 2022 tarihinden 9 Haziran 2023 tarihine kadar olan süreçte çeşitli alanlarda açılan 65 kursa 719 bayan, 504 erkek Kursiyer olmak üzere 1223 kursiyer katılımı sağlandı.   Trabzon’un Dernekpazarı İlçesinde Depremzede vatandaşlara destek olmak amacı ile Deprem Destek Kermesi düzenlendi. 

Deprem afetinin ilk aylarında ilçe kapasitesinin çok çok üstünde düzenlenen yardım kampanyaları ile örnek bir dayanışma sergileyen Dernekpazarı Halkı, bu defa Eğitim Kurumlarının öncülüğünde Depreme yardım amaçlı Kermes düzenledi.  Kaymakam Anıl Adıgüzel Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık ve beraberindekilerle açılışı yapılan kermese halkın hazırladığı yiyecekler vatandaşların beğenisine sunuldu.  

Deprem Kermesinde toplanan paralar Kaymakam Anıl Adıgüzel aracılığı ile Depreem Bölgesindeki vatandaşlara ulaştırılmak üzere AFAD hesabına yatırıldı. 



İlginizi Çekebilir