Dernekpazarı İlçesinde Labaratuvar Çalışmaları Yıl Sonu Sergisi

Dernekpazarı İlçesinde Labaratuvar Çalışmaları Yıl Sonu Sergisi

Dernekpazarı Atatürk Ortaokulu ile Atatürk İmam Hatip Orta Okulu Fen Bilimleri öğretmenleri tarafından hazırlanan Labatatuvar Çalışmaları Yıl Sonu Sergisi gerçekleştirildi.

Dernekpazarı Atatürk Ortaokulu ile Atatürk İmam Hatip Orta Okulu Fen Bilimleri öğretmenleri  tarafından hazırlanan Labatatuvar Çalışmaları Yıl Sonu Sergisi gerçekleştirildi.

Geleneksel olarak gerçekleştirilmesi planlanan ve bu sene ikincisinin gerçekleştirildiği Okulun Fen Bilimleri Öğretmenleri Dilek Dil Aslan ve Eren Civelek’ in öğrencileri ile birlikte yaptıkları yıl boyu labaratuar çalışmalarını sergilendiği  Yıl Sonu Sergisi Atatürk Ortaokulunda gerçekleştirildi.

  Dernekpazarı Kaymakam Anıl Adıgüzel ve Dernekpazarı  İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Yılmaz ın katıldığı ve Açılış Kurdelesini kestiği Labaratuvar Yıl Sonu Sergi töreninde görevli  öğrenciler hazırladıkları projelerinden oluşturdukları eserleri açıkladılar. Her birinde bir mucit izleri görüntüsü olan eserler Kaymakam Adıgüzel tarafından beğeni ile gezildi.

    Yapılan çalışmalarla ilgili  tek tek bilgi alan Kaymakam Anıl Adıgüzel,   Okul idaresine, öğretmen ve öğrencilere  bu güzel çalışma ve paylaşım için teşekkür  ederek “Gelecekte  daha başarılı sonuçlar elde edeceğinizin işaretlerini gördüm bu çalışma sonunda “.dedi

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir