Dernekpazarı İlçesinde Öğretmenler Cumhuriyet İçin Yürüdü

Dernekpazarı İlçesinde Öğretmenler Cumhuriyet İçin Yürüdü

Dernekpazarı İlçesinde Öğretmenler Cumhuriyet İçin Yürüyüş gerçekleştirdi.

Fahri Düzenli

Cumhuriyet için birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, organizasyon yönetimi konusunda tecrübe kazanmak, sağlıklı yaşam için aktivite yapmak, gelecek nesillere ve öğrencilerimize örnek teşkil edecek faaliyetlere katılım sağlayarak onları da teşvik etmek amacı ile 

Dernekpazarı ilçemiz Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Sinan AKGÜN ün düzenlediği Cumhuriyet etkinliklerinden öğrenciler tarafından bisiklet yürüyüşünden sonra öğretmenlerle Cumhuriyet Yürüyüşü etkinliği yapıldı. 

  15.10.2023 (Pazar Günü) Atatürk İlkokulu-Atatürk Ortaokulu- Atatürk İmam Hatip Ortaokulu ve Hasan Cansız KOM Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenlerinden oluşan ekip,2740 m yükseklikte bulunan Çaykara  (Haldızen Yaylası Aygır Gölü ne) yürüyüş düzenlediler.

Etkinlikle ilgili görüşünü sorduğumuz Öğretmen Sinan AKGÜN : “Dernekpazarı  öğretmenleri olarak gençlere ve öğrencilerimize Cumhuriyet konusunda ışık tutmak ve Cumhuriyeti daha da anlamlı kılmak adına yapılacak olan dağ yürüyüşü faaliyetini planlayıp katılımı teşvik etmek ve sorunsuz bir şekilde faaliyeti sonlandırmak. Her ne kadar sportif bir etkinlik gibi görünse de en nihayetinde içerisinde bulundurduğu Cumhuriyet coşkusu bizlere farklı duygular yaşatacaktır. Bu projedeki en büyük amacımız gelecek nesillere bu duygu ve düşünceleri aktarabilmektir. Bu aktarımı yapacak olduğumuz dağ yürüyüşü faaliyetiyle aynı zamanda sağlıklı yaşama da katkı da bulunarak öğretmenlerimize spor yapma konusunda daha güzel bir yol çizmiş olacağız. Sosyal medya aracılığı ile yapılacak olan bu etkinlik birçok kişiye ulaşmış olacak ve Cumhuriyet yürüyüşümüz adına daha çok gönüllere hitap etmiş ve girmiş olacağız. “dedi.



İlginizi Çekebilir