Dernekpazarı Kaza Haberi İle Şok Oldu

Dernekpazarı Kaza Haberi İle Şok Oldu

Dernekpazarı Akköse Mahallesinden olan ve bir gün önce trafik kazasında hayatını kaybeden Abdulvahap Gür gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Dernekpazarı İlçesi Akköse Mahallesinden emekli öğretmen Abdulvahap Gür (78) ile Of İlçesinde sınıf öğretmeni olan, Bölümlü Mahallesinden İbrahim Şenocak (54) geçirdikleri trafik kazası sonucu vefat ettiler.

Alınan bilgilere göre: Karayemiş (Ancumah) Küme evlerinin bulunduğu mezrelikte arılarının bakımına gitmişlerdi. Saat 17.00 sularında geri dönmek üzere yola çıkmışlar. Orada bulunanların  “Gitmeyin iftarı burada yapalım .” ısrarlarına rağmen dönmekte kararlı oldukları ve yola çıktıkları belirtildi.  İftara eve gidemeyecekleri ve yolda iftar yapmak için hazırlıklı oldukları haberini evlerine vermişlerdi. Aradan uzun zaman geçtikten sonra eve gelmediklerinden kuşkulanan aile, Karayemiş den çıktıkları haberi üzerine Jandarmaya haber verip arama çalışmalarına başlandı. Saat 01,30 da AK PARTİ yönetim Kurulu üyesi ilçe başkanı Dr. Abdullah Akgül’ü arayarak durumdan haberdar etmiş ve AFAD geliyor onlarla birlikte sizde ambulans isteyip gelin talebinde bulunmuş. Başkan gerekli bildirimleri yaptıktan sonra, ilçe AFAD elemanı Fatih Çıkrık’ı da alarak olay mahalline hareket ettiler. Yolda iken bulundukları haberini aldılar. Başkanın açıklamalarına göre:

“Hafif bir viraj kısmından aşağıya almışlar. Çimende az kaydıktan sonra araç takla ata ata yaklaşık 200-300 m. Aşağıda bir ağaç kenarına konmuş. Şoför İbrahim Şenocak Aracın altındaydı ve ölmüştü. Abdulvahap Hocamız ise araçtan birkaç metre yukarıda bir ağaç dibinde oturup ağaca yaslanmış durumdaydı. Elinde telefonu vardı. Ancak orada telefon çekmiyordu. Henüz yaşıyordu ama göğüs kafesindeki nefes alışları son nefeslerin belirtisiydi. Ambulans tahmin edilen zamandan da erken gelmişti. Yapılan müdahalelerden bir sonuç alınamadı. Sabah saatin 03,30 uydu. Yaklaşık 10 saat mücadele vermiş demek.”

KADERİN BÖYLESİ NE ACI: Abdulvahap Hocamızın  18 yaşındaki oğlu, yaklaşık 30 yıl önce, kaza mahallinden 20-30 metre yukarıda derede boğulmuştu. Şimdi de kendisi aynı alanda oğluna doğru yola çıktı. Öğlen namazı sonrası Yurdun değişik yerlerinden, çevre ilçelerden, mahallelerden gelenlerden oluşan yoğun bir cemaatle mahalledeki Gültepe Camiinde kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanında toprağa verildi. Allah rahmet eylesin.

HABER: Fahri DÜZENLİ



Anahtar Kelimeler: Dernekpazarı Haberi
RECEP BAKIR
20.04.2022 10:59:53
ALLAH Rahmetiyle muamele eylesin. Mekanı CENNET olsun İnşallah. Tüm aile bireylerine başsağlığı ve Allah'tan sabır diliyorum.

İlginizi Çekebilir