Dernekpazarı´nda AK Parti Aday Adayları Çoğalıyor

Dernekpazarı´nda AK Parti Aday Adayları Çoğalıyor

Yerel seçimlerde AK Parti´de aday adaylığı için sona yaklaşılırken Dernekpazarı ilçesinde adaylar çoğalıyor.

Yerel seçimlerde AK Parti´de aday adaylığı için sona yaklaşılırken Dernekpazarı ilçesinde adaylar çoğalıyor.  Zeki Usta- Mustafa Genç ve Ersin Akyol başvurularını yaptı. Mehmet Kadri Çıkrık´ın da pazartesi başvuru yapacağı duyumunu aldık./resimler/2018-11/10/1739165430745.jpgİŞADAMI MUSTAFA GENÇ DERNEKPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY   

Dernekpazarı´nda AK Partide aday adaylığını açıklayan  işadamı  İlçemiz Gülen Mahallesinden AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve işadamı Mustafa Genç  Belediye Başkanlığı seçimleri için bir süre önce  ? BEN DE VARIM ?sloganı aile  kamuoyu yoklamasına çıkmıştı. Aldığı olumlu sinyaller sonrası  düzenlediği  basın toplantısıyla adaylığını resmen  duyurdu. 

Aday adayı Mustafa Genç bir gurup taraftarı ile  parti binasına çıkarak  müracaat formunu AK Parti ilçe Başkanı Abdullah Akgül´e teslim etti. 

Genç yaptığı basın açıklamasında; ?Halkımızdan gelen talepler doğrultusunda Ak Partimden aday adayı olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Maksadımız Dernekpazarı halkının hak ettiği hizmeti onlara en iyi şekilde ulaştırmaktır. Telefonum 24 saat  açık halkımın ve davamın hizmetinde olacağım.  Dernekpazarı ilçemize gelen hizmeti adil bir biçimde paylaştırıp  her kesimin başkanı olacağım. Bu bir hizmet yarışıdır. Diğer arkadaşlarımızla birlikte ilçemize hizmet için geliyoruz ?dedi. 

1973 Dernekpazarı   doğumlu, evli ve üç çocuk babası  olan Mustafa Genç, diğer aday adayı Ersin Akyol ve  taraftarları ile birlikte  İlçe Başkanlığı önünde çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla ilçe binasından ayrıldılar./resimler/2018-11/10/1739542931415.jpgAK PARTİ DERNEKPAZARI GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ERSİN AKYOL BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI. 

İl Gençlik Kolları ve ilçedeki sevenleri ile birlikte parti binasında adaylık başvurusunu başkana sunduktan sonra kendisinden önce başvuran Mustafa Genç ile birlikte toplu fotoğraf çekerek ilçe için hayırlı olması mesajı vererek diğer adaylara başarı dileklerini duyurdu. Bina önünde de toplu fotoğraf çekimi ile çalışmalarına başladı. 

ERSİN AKYOL  KİMDİR?

27.08.1988 yılında Amasya´nın Merzifon ilçesinde doğdum. İlköğretimi Suluova ilçesinde tamamladım. Orta öğrenimimi Trabzon endüstri meslek lisesinde tamamladım. Yüksekokulu KTÜ Hopa meslek yüksekokulunda tamamladım. Ardından askerlik görevimi 2009 -2011 yıllarında Mardin Midyat ilçesinde jandarma er olarak tamamladım. Baba mesleği olan mobilya dekorasyon işlerini sürdürmekteyim. 2009 yılında Dernekpazarı gençlik kolları başkanı olarak atandım ve görevim devam etmektedir. 2014 yerel seçimlerinde Dernekpazarı belediye meclis üyesi olarak seçildim. Evli ve 2 çocuk babasıyım. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Dernekpazarı ilçemizde hizmet yarışını daha ileri taşıyabilmek için aday adayı olma kararı aldım. ilçemize hizmet etme yarışında olan tüm aday adaylarımıza başarılar dilerim. Günümüz ak geleceğimiz aydınlık olsun./resimler/2018-11/10/1740429963581.jpgHaber:Fahri Düzenli



İlginizi Çekebilir