Dernekpazarı´nda Çanakkale Şehitleri Anıldı

Dernekpazarı´nda Çanakkale Şehitleri Anıldı

Dernekpazarı ilçesinde 18 Mart Çanakkale Şehitleri çeşitli etkinliklerle anıldı.

Dernekpazarı ilçesinde 18 Mart Çanakkale Şehitleri çeşitli etkinliklerle anıldı.

Saat 14.00 de Hasan Cansız Kom Çok Programlı Anadolu Lisesi Bahçesinde çelenk sunma ve saygı duruşu yapıldı. İstiklal Marşı eşliğinde şanlı bayrağımız göndere çekildi. Program Çok amaçlı  konferans salonunda da saygı duruşu ve istiklal Marşının okunması ile devam etti.

Program hazırlayıcı ve sunucu Lise Edebiyat öğretmeni Deniz Gökdeniz in çağrısı ile sahne alan öğretmen Osman Veli´nin okuduğu Kuran-ı kerim ve şehitler için ,hazır bulunanların ölüleri için yaptığı dua dan sonra günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma İlçe J.Kom. Kıdemli Başçavuş Okan Aygün tarafından yapıldı. Öğrencilerden oluşan Komando timi nin salona girişi heyecanlı anlara vesile oldu. Tim sahneye çıkarak komando andını seslendirdi. Öğrenci Bayram Kara  Arif Nihat Asya´nın Dua şiirini okudu. Dünden u Güne Çanakkale slayt gösterisi ni seslendiren öğrenci Özlem Dereli salonda bulunan herkese duygulu  anlar yaşattı. Gözyaşlarını silenler dikkatten kaçmadı. Öğrencilerin  hazırladığı oratoryo ve müzik gösterisinden sonra bir gurup öğretmen Çanakkale Marşını okudu. /resimler/2018-3/19/0041154574784.jpgBayrak şairimiz Arif Nihat Asya´nın Dua şiirini güzel okuma yarışmasında kazananların ödül törenine geçildi.

Birinci olan  Lokman Kara´nın  ödülü Kaymakam Murat Yıldız, İkinci olan Özlem Dereli´nin  ödülü Belediye Başkan V. Recep Yıldız, Üçüncü olan Edanur Aşık´ın ödülü İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Hacibektaşoğlu tarafından verildi. 

Toplu fotoğraf çekimi ile son bulan program çıkışında davetlilere Çanakkkale Menüsü ikram edildi.

Haber:Fahri Düzenli/Dernekpazarı 



İlginizi Çekebilir