Dernekpazarı´nda Fidanlar Toprağa Kavuştu

Dernekpazarı´nda Fidanlar Toprağa Kavuştu

Dernekpazarı´nda ?Kardeş Fidanlar Projesi? ile fidanlar toprağa kavuştu

Dernekpazarı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından koordine edilen ve İlçe okullarından Atatürk İlkokulu tarafından hazırlanan "Kardeş Fidanlar Projesi" kapsamında İlçemizde Fidan dikiminin ikincisi gerçekleştirildi.

Fidan  Dikimi Dernekpazarı İlçe Kaymakamı Selim ERKOVAN, İlçe belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık,İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet HACIBEKTAŞOĞLU Halk Eğitim Müdürümüz Ahmet Aydın,İlçe Müftümüz Tercüman  Özbek,Ziraat Bankası Müdürü Gürkan Özdemir Kondu Mahallesi Muhtarı Ömer Büyük ve öğretmenler ve beraberinde ile gerçekleşti.

Dikim sonrası evi  dikim alanına en yakın olan Bahattin Ekşi ,konuklara ve öğrencilere çay ikramında bulundu.

Dikim sırasında Dernekpazarı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdullah AKGÜL Dernek olarak eğitime her zaman destek olduklarını ,günümüzde çocukların doğayla ilgisinin giderek azaldığını, onlarda azalan bu ilginin de doğayla iç içe gelerek kalıcı deneyimleri ile sağlanacağını düşündüklerini  söyledi, Proje Koordinatörlerinden Meltem Seven´de Bir önceki yıl diktikleri fidanları öğrencilerle gözlemlediklerini, deneyim kazanan birinci sınıf öğrencilerinin bu yıl ki birinci sınıf öğrencilerine rehberlik edebileceğini düşünüp  böyle bir projeyi okul öğretmenleri ile uygulamaya karar verdiklerini söyledi.

Haber: Fahri Düzenli /Dernekpazarı  



İlginizi Çekebilir